Βιάστηκε να έρθει στον κόσμο το μωρό του Βύρωνα Βασιλειάδη και της Εριέττας Κούρκουλου, η οποία έσπευσε στο μαιευτήριο την Πέμπτη. Τελικά, με την παρέμβαση των γιατρών, ο τοκετός αποφεύχθηκε ώστε το μωρό να έχει την ευκαιρία να γεννηθεί στο επιθυμητό βάρος.
Επειδή όμως η φήμη ότι η Εριέττα μπήκε σε πρόωρο τοκετό κυκλοφόρησε με αποτέλεσμα να ανησυχήσει πολύς κόσμος, ο μέλλουσα μητέρα έκανε μια ανάρτηση με την οποία διευκρινίζει τι ακριβώς συμβαίνει.
«Δεν μου αρέσει να γράφει ο καθένας ότι θέλει οπότε αφού δεν σέβονται την ιδιωτικότητά μας τουλάχιστον να μοιραστώ τι συμβαίνει.
Το μωρό μας είναι βιαστικό. Την Πέμπτη 5/12 στα γενέθλια του πατέρα μου μπήκα σε πρόωρο τοκετό στο τέλος του όγδοου και όχι του έβδομου μήνα.
Το προλάβαμε και νοσηλευτήκαμε στο Μητέρα όπου το προσωπικό μας έχει προσφέρει απίστευτη φροντίδα και αγάπη. Προσπαθούμε να τον κρατήσουμε λίγο ακόμα στην κοιλίτσα για να φτάσει το βάρος που θα θέλαμε.
Είμαστε όλοι καλά και πολύ τυχεροί που έχουμε το προνόμιο της πρόσβασης στην υποστήριξη που έχει ανάγκη το μωρό μας. Ότι νεότερο θα το μάθετε από εμάς ?? Θα απέχω για λίγο από εδώ για να συγκεντρωθώ σε αυτό που αυτή την στιγμή έχει μεγαλύτερη σημασία – την ηρεμία της οικογένειάς μας και την υγεία του αγέννητου μωρού μας».
Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου – Λάτση από το μαιευτήριο:
Το ρεπορτάζ του «Happy Day»: