Showbiz

Τίτλοι τέλους για την Αντέλ και τον σύζυγό της

Μία δυσάρεστη είδηση περίμενε τους θαυμαστές της Βρετανίδας σταρ Αντέλ από τα βρετανικά ΜΜΕ.

Η τραγουδίστρια Αντέλ και ο σύζυγός της Σάιμον Κονέσκι χώρισαν, μετέδωσαν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα ανακοίνωση εκπροσώπων της βρετανίδας σταρ.

«Η Αντέλ και ο σύντροφός της χώρισαν», δηλώνουν στην ανακοίνωση οι Μπένι Ταραντίνι και Καρλ Φάις. «Δεσμεύονται να μεγαλώσουν μαζί και με αγάπη τον γιό τους (‘Αντζελο, 6 ετών) και ζητούν τον σεβασμό της ιδιωτικής τους ζωής», προσθέτουν χωρίς να διευκρινίσουν την αιτία του χωρισμού.

Η 31 ετών τραγουδίστρια με τα 15 βραβεία Γκράμι είχε επιβεβαιώσει τον Μάρτιο του 2017 ότι ήταν παντρεμένη, κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στο Μπρισμπέιν στην Αυστραλία, θέτοντας τέλος σε φήμες ετών για τον γάμο της με τον Σάιμον Κονέσκι, έναν πρώην χρηματιστή που ίδρυσε τη φιλανθρωπική οργάνωση drop4drop για την προώθηση της πρόσβασης στο πόσιμο νερό παντού στον κόσμο.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Νεαρός άρχισε να αυτοϊκανοποιείται και βρέθηκε στο νοσοκομείο
Πέθανε η σύζυγος του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς
Chevron Right