Showbiz

Αγγελική Ηλιάδη: Θα πήγαινα τρέχοντας στο Survivor – Αν πάει ο Γκέντσογλου θα το σηκώσει

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για το I am a Celebrity και την πρόταση του Σάββα Γκέντσογλου για το Survivor 2024.

Η Αγγελική Ηλιάδη άνοιξε τα χαρτιά της για τις συζητήσεις που είχε κάνει με την Acun Medya και τη συμμετοχή του Σάββα Γκέντσογλου στο Survivor 2024.

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στην εκπομπή Fay’s Time και μίλησε για τη συμμετοχή και αποχώρησή της από το I am a Celebrity. Αρχικά, όπως είπε στην πρώτη προσέγγιση που της έγινε από την εταιρία παραγωγής, νόμιζε πως επρόκειτο για το Survivor 2024. Κάτι για το οποίο δήλωσε πως «θα πήγαινα τρέχοντας».

Παράλληλα έχει γραφτεί έντονα πως ο πρώην σύντροφός της και πατέρας του μικρού της γιου, Σάββας Γκέντσογλου, θα είναι στην φετινή αποστολή του Survivor. Σε αυτό το σημείο η Αγγελική Ηλιάδη σχολίασε: «Έχει γραφτεί ότι θα πάει ο Σάββας. Θα μου άρεσε να πάει και τον πιστεύω πάρα πολύ γιατί αν πάει θα το πάρει κιόλας», είπε στη Φαίη Σκορδά.

Για τη μεταξύ τους σχέση και τη συνεργασία τους για την ανατροφή του γιου τους, η Αγγελική Ηλιάδη είπε: «Είναι μια χαρά οι ισορροπίες, ήρθε χτες από Θεσσαλονίκη ήμασταν μαζί στο σπίτι, ήρθε να δει τα παιδιά. Μια χαρά! Η σχέση μας είναι καλύτερη από ποτέ», όπως και για το ενδεχόμενο να τους δουν οι τηλεθεατές μαζί στον Άγιο Δομίνικο πρόσθεσε: «Άσε να πάνε άλλοι πρώτα, εγώ μόλις γύρισα μετά από 2,5 μήνες στη ζούγκλα. Ακόμα δεν έχω προλάβει να δω τα παιδιά μου», είπε γελώντας.

Βέβαια δεν άφησε ασχολίαστα όσα είπε η Μαρία Καλάβρια κατά την αποχώρησή της: «Είδα τη Μαρία Καλάβρια που ήρθε εδώ και είπε ότι «δεν ήταν η Αγγελική καλή παίκτρια». Δεν ξέρω από πού πηγάζει αυτό, γιατί εγώ επαναλαμβάνω ότι από τα 60 παιχνίδια, έπαιξα τα 58. Δεν έχω μιλήσει με τη Μαρία, δεν ήταν καλές οι σχέσεις μας. Δεν μου έδειξε ιδιαίτερη αγάπη, αλλά δεν γίνεται να ταιριάζεις με όλους τους ανθρώπους», συμπλήρωσε η Αγγελική Ηλιάδη.

Η Αγγελική Ηλιάδη στο Fay’s Time:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Πανελλήνιες 2024: Πώς η εισαγωγή υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις - Ο νέος πίνακας με τις ασθένειες
Νέος πρωθυπουργός της Πολωνίας ο Ντόναλντ Τουσκ
Chevron Right