Showbiz

Χρηστίδου – Μαραντίνης: Το παρασκήνιο του διαζυγίου

Σαν κεραυνός ένα αιθρία έπεσε στην εγχώρια σόουμπιζ η είδηση για τον χωρισμό της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη

Το θέμα απασχόλησε το πάνελ στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, που επιχείρησε να φωτίσει το παρασκήνιο αυτής της εξέλιξης.

Ο Άρης Καβατζίκης ανέφερε τα εξής: «Επειδή είναι κάτι που το συζητήσαμε όλοι στις παρέες μας, εγώ θέλω να πω από τη δική μου πλευρά και με πολύ σεβασμό και στους δύο αυτούς ανθρώπους που γνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια, αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι πως είναι πολύ καλοί γονείς και οι δύο. Ξέρω ότι και ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου περνούν πάρα πολύ χρόνο με τα παιδιά τους. Μοίραζαν τη μέρα τους, τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες.

Αυτό που μας απασχολεί είναι αν αυτό το πράγμα έσκασε ξαφνικά. Και πάλι με πολύ σεβασμό στους δύο αυτούς ανθρώπους, όπως πολλά ζευγάρια περνούν τα πάνω και τα κάτω τους κι επειδή και ο Θοδωρής σε παλαιότερες συνεντεύξεις το έχει πει δημόσια, σε έναν γάμο δεν είναι όλα ανέφελα. Στη συνέντευξη που είχαμε κάνει πέρυσι το καλοκαίρι μου είχε πει «σαφώς και έχουμε συμβουλευτεί ψυχολόγο». Μπορεί να τους βλέπαμε χαμογελαστούς, δεν συμβαίνει όμως σε όλα τα ζευγάρια να είναι όλες οι στιγμές καλές. Αυτό που συνέβη είναι ότι το πάλεψαν πάρα πολύ. Είναι μια απόφαση που έχουν πάρει εδώ και δυόμισι μήνες».

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
FAZ: Χρηματίστηκαν βουλευτές στα Σκόπια από το ελληνικό ΥΠΕΞ;
Επιταχύνονται οι επιστροφές φόρου
Chevron Right