Showbiz

Θετικός στο κορονοϊό ο Τρύφωνας Σαμαράς

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ανακοίνωσε ότι νοσεί με κορονοϊό.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς βρέθηκε θετικός στο κορονοϊό και το ανακοίνωσε μέσω Instagram.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος βρέθηκε θετικός ύστερα από αρκετά τεστ που είχε κάνει στα σόου που συμμετέχει.

Μάλιστα, ο Τρύφωνας Σαμαράς ενημέρωσε τους followers του, μέσω βίντεο στα instastories του, όπου αναφέρει το εξής:

«Καλό σας βράδυ. Δυστυχώς σήμερα πριν από λίγο διαγνώστηκα ότι είμαι θετικός στον Covid. Παρά τα τόσα τεστ που κάναμε στο J2US και στο Style Me Up είναι πάρα πολύ εύκολο να κολλήσεις. Αισθάνομαι καλά τώρα, είχα λίγο πυρετό αλλά όλα καλά. Σας αγαπώ καλό βράδυ».

Υπενθυμίζεται πως το J2US δεν θα πραγματοποιήσει το τρίτο live του, καθώς συνεργάτης της εκπομπής είναι θετικός στο κορονοϊό.

Έτσι, ο παρουσιαστής και παραγωγός, Νίκος Κοκλώνης, αποφάσισε να αναβληθεί εκτάκτως το επεισόδιο του ερχόμενου Σαββάτου.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
ΑΕΚ – Λέστερ: Προβάδισμα για τις «αλεπούδες» με τον Βάρντι (vid)
Γιατί ανακοινώθηκαν μόνο 1.211 κρούσματα σήμερα
Chevron Right