Showbiz

Αφροδίτη Λιάντου – Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Οι δύο ηθοποιοί που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς του Mega «Η γη της ελιάς» είναι πλέον αχώριστοι σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές.

Είναι η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης ζευγάρι; Αυτό είναι το ερώτημα που απασχολεί τις τελευταίες ώρες τους fans της «Γης της ελιάς», της σειράς του Mega που έφερε κοντά για πρώτη φορά τους δύο ηθοποιούς.

Σύμφωνα με το okmag.gr ο Αλέξης και η Μυρτάλη, οι ήρωες που υποδύονται στην σειρά, έχουν έρθει πολύ κοντά τις τελευταίες εβδομάδες και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, μόνοι ή με φίλους.

Μάλιστα, το τριήμερο της Πρωτομαγιάς οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν στην Ύδρα και απαθανατίστηκαν με τον φίλο τους και συμπρωταγωνιστή στη σειρά Ραφαήλ Καρυωτάκη.

Για την ιστορία

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης έκαναν και οι δυο τους το τηλεοπτικό ντεμπούτο τους στην καθημερινή σειρά του Ανδρέα Γεωργίου. Οι δύο ηθοποιοί, εκτός από το νεαρό της ηλικίας τους -22 και 25 χρονών αντίστοιχα- έχουν ένα επιπλέον κοινό γνώρισμα. Είναι γόνοι καλλιτεχνικών οικογενειών.

Η Αφροδίτη είναι κόρη του Γιώργου Λιάντου και της Εβελίνας Παπούλια. Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης πάλι είναι ο γιος του σπουδαίου θεατρικού σκηνοθέτη και εικαστικού Γιάννη Σκουρλέτη.

Οι ήρωες που υποδύονται στη σειρά κάθε άλλο παρά συμβατοί είναι. Ο Αλέξανδρος υποδύεται τον Αλέξη, τον γιο της Μαργαρίτας / Λυδίας Κονιόρδου που έχει πάθει ψύχωση με τη Μυρτάλη, την απαγάγει και απειλεί να την σκοτώσει αν δεν ανταποκριθεί στον έρωτά του.

Η Μυρτάλη πάλι, μετά από τη διάλυση του δεσμού της με τον Στέφανο και την επιτυχή, για την ίδια, έκβαση της διαμάχης της με τον Ισίδωρο για τον έλεγχο της οικογενειακής περιουσίας, βλέπει το Αλέξη μπροστά της και τρέμει.

Δείτε την ανάρτηση από την απόδραση της Αφροδίτης Λιάντου και του Αλέξανδρου Σκουρλέτη στην Ύδρα:

https://www.instagram.com/p/Cc-0C6BMET0/

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Το Μαξίμου στέλνει στη Δικαιοσύνη το fake έγγραφο του ΥΠΕΞ για το ταξίδι Μητσοτάκη στις ΗΠΑ
διαΝΕΟσις: Διαδικτυακή συζήτηση για την επόμενη μέρα της ελληνικής οικονομίας
Chevron Right