Showbiz

Οικονομάκου – Cerela: Επόμενη στάση η Ίμπιζα για το ζευγάρι (φωτογραφίες)

Η Αθηνά Οικονομάκου κι ο Bruno Cerela πιο ερωτευμένοι από ποτέ στη μαγευτική Ίμπιζα.

Το καλοκαίρι του 2024 δεν έχει τέλος για την Αθηνά Οικονομάκου, η οποία συνεχίζει τις διακοπές της στην Ίμπιζα μαζί με τον σύντροφό της, Bruno Cerela.

Η ηθοποιός κι επιχειρηματίας, αφού πέρασε αρκετές ημέρες μαζί με τα παιδιά της, Μάξιμο και Σιέννα, αλλά και τη Λένα Δροσάκη με τον γιο της Αναστάση, στο Γύθειο συνεχίζει με ένα ακόμα ταξίδι. Οι οικογενειακές διακοπές στο Σκουτάρι, με την παρέα της φίλης και συμπρωταγωνίστριάς της τελείωσαν προς το παρόν.

Τώρα απολαμβάνει τις ομορφιές της Ίμπιζα παρέα με τον αγαπημένο της. Παράλληλα μοιράστηκαν στιγμιότυπα από την παραμονή τους εκεί στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Το ζευγάρι έχει γίνει αχώριστο το τελευταίο διάστημα, ενώ πέρασαν και μερικές ημέρες στις αρχές του Ιουλίου στη Τζια στο νέο ξενοδοχείο του Μίλτου Καμπουρίδη.

Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε στη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ στις 8 Ιουνίου. Μέχρι τότε η Αθηνά Οικονομάκου κρατούσε χαμηλούς τόνους μετά το διαζύγιό της.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ

ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ

ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ

ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Φοιτητική κατοικία: Αγγίζει το 20% η αύξηση στα ενοίκια στην Αθήνα
Παρίσι 2024 - Ένα «φάντασμα» πάνω από τους Αγώνες: Μήπως ξαναχτυπήσουν οι σαμποτέρ των τρένων
Chevron Right