Showbiz

Μαρίνα Ασλάνογλου: Συγκλονίζει η περιγραφή της – Έπαιζα στο θέατρο με σωληνάκι στα νεφρά

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μίλησε για το γεγονός ότι στο θέατρο οι ηθοποιοί μπορεί να παίζουν κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά για τον ρόλο της στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ευαγγελίας.

Όπως είπε επέλεξε φέτος να μην συμμετέχει σε καμία θεατρική παράσταση για να μπορεί να έχει χρόνο και με την οικογένειά της: «Είχα κάνει στο παρελθόν και θέατρο και τηλεόραση. Δεν είχα προσωπική ζωή. Επέλεξα να κάνω μόνο τηλεόραση τουλάχιστον γι’ αυτήν τη σεζόν. Φεύγω, πάω βόλτες τα Σαββατοκύριακα!», είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον διαχωρισμό που γίνεται ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες στον καλλιτεχνικό χώρο, αφού δεν έχουν την ίδια αντιμετώπιση στις απολαβές τους, αλλά και στους ρόλους: «Οι απολαβές των αντρών ηθοποιών είναι μεγαλύτερες από εκείνες των γυναικών. Το ίδιο συμβαίνει και με τους ρόλους, ρεπερτοριακά αν το πάρεις, οι μεγαλύτεροι και οι σπουδαιότεροι ρόλοι είναι αντρικοί. Οι γυναίκες είναι ένα σκαλάκι πιο κάτω. Αν τα βάλεις στη ζυγαριά οι άντρες του χώρου είναι πιο ευνοημένοι στις διανομές, στις παραστάσεις, στα έργα. Υπάρχουν εξίσου καταπληκτικές γυναίκες πρωταγωνίστριες, της πρώτης γραμμής», συμπλήρωσε η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Η ηθοποιός στο παρελθόν έχει τιμηθεί με το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη», κάτι το οποίο την ημέρα της απονομής της φαινόταν απίστευτο: «Θυμάμαι τη στιγμή που ο κύριος Φασουλής είπε το όνομά μου, και δεν σηκώθηκα. Τα έχασα, δεν το περίμενα», πρόσθεσε.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου έκανε λόγο επίσης για τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούνται οι ηθοποιοί να συνεχίσουν τις παραστάσεις τους στο θέατρο, αφού όπως χαρακτηριστικά είπε: «Δεν έχω πια το άγχος ότι θα αρρωστήσω. Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι; Δεν μπορείς να αρρωστήσεις στο θέατρο, δεν γίνεται. Έχω παίξει σε πολύ δύσκολες συνθήκες με θέμα υγείας. Περνούσα κολικούς, είχα σωληνάκι στα νεφρά, έπαιζα. Υπάρχουν παραστάσεις που έχω παίξει και με πυρετό, με γαστρεντερίτιδα. Έχω φύγει με φορείο από το θέατρο, γιατί είχα πάθει κάτι με τον αυχένα μου», σχολίασε αναφέροντας προσωπικά περιστατικά.

Για το επάγγελμα του ηθοποιού στο θέατρο είπε πως είναι δουλειά πολυτελείας, καθώς δεν προσφέρει ασφάλεια: «Είναι δουλειά… πολυτελείας. Κάθε σεζόν μιλάς με άλλον σκηνοθέτη, με άλλο θέατρο. Δεν είναι ότι έχεις έναν μόνιμο μισθό και μία μόνιμη δουλειά σε έναν συγκεκριμένο χώρο. Κι αν θα πάει η παράσταση κι αν δεν θα πάει. Εγώ πάντα όλα θετικά τα βλέπω», ανέφερε για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το θέμα, η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Όλα όσα είπε η Μαρίνα Ασλάνογλου στην εκπομπή:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ουκρανία: «Παγώνουν» τα χειρουργεία μέχρι να επέλθει η ενεργειακή σταθερότητα
Η Γη της Ελιάς - Spoiler: Ο Ισίδωρος οδηγεί τη Μυρτάλη στην καταστροφή
Chevron Right