Showbiz

Φωτεινή Βελεσιώτου: Η απίστευτη ιστορία της – Θα ακύρωνε τον γάμο της για να παίξει μπάσκετ

Η Φωτεινή Βελεσιώτου έχει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με τον αθλητισμό, αφού στο παρελθόν ήταν μπασκετμπολίστρια.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου κι ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχτηκαν στο Στούντιο 4 την Φωτεινή Βελεσιώτου. Η τραγουδίστρια που μας έμαθε να αγαπάμε τις «Μέλισσες» και πολλά άλλα τραγούδια που συντροφεύουν τις παρέες, είχε μια πολύ διαφορετική ζωή στη Θεσσαλονίκη.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου εξέπληξε τους παρουσιαστές αποκαλύπτοντας μια πολύ διαφορετική ζωή από αυτήν που έχει τώρα. Μπορεί τώρα πια να είναι ταγμένη στην ερμηνεία μεγάλων επιτυχιών, τόσο δικών της όσο και παλαιότερων ρεμπέτικων, αλλά αυτό δεν ίσχυε πάντα: «Στο ρεμπέτικο με γοήτευε η απλότητα. Μέχρι τα 18 ήμουν ντουβάρι, τα αγόρια τα έδερνα εγώ», είπε αρχικά.

Προχωρώντας στην αφήγηση της μίλησε για την πορεία της από την ομάδα μπάσκετ στην Καρδίτσα μέχρι τις ομάδες της Θεσσαλονίκης που φόρεσε τη φανέλα τους. Συγκεκριμένα η Φωτεινή Βελεσιώτου είπε για τα χρόνια εκείνα: «Το μπάσκετ που είχε μείνει απωθημένο. Πρώτη φορά έπιασα μπάλα μπάσκετ στην πέμπτη Γυμνασίου, εξατάξιο ήταν τότε έτσι κι αλλιώς. Είχαμε μια γυμνάστρια που μας έδειξε τι χρώμα έχει αυτή η μπάλα. Ήμουν απ’ τις πρώτες που έπαιξα μπάσκετ τότε στην Καρδίτσα. Με τα λίγα και τα πολλά κάναμε μία ψιλοομαδούλα και παίζαμε με άλλα σχολεία. Στη Θεσσαλονίκη μετά έπαιξα σε τρεις ομάδες. Ήταν πάρα πολύ ωραία τότε.Έπαιξα στο Μελιτέα, την ομάδα του Παπαφείου.Δεν ήμουν εγώ εκεί αλλά με βάλανε στην ομάδα. Μετά στην Αρμενική με τη Βούλα την Πατουλίδου. Από 16 χρονών την ξέρω, και μετά στον Μακεδονικό», πρόσθεσε.

Ενώ συνέχισε και μετά στα πρώτα της χρόνια σαν δασκάλα: «Πάρα πολύ ωραία χρόνια. Ήμουν δασκάλα στο σχολείο, γύριζα, πετούσα τα πράγματά μου, φόρμες, άιντε για προπόνηση, για αγώνα. Τι να πω, ότι θα ακύρωνα και τον γάμο μου για να μην χάσω τον αγώνα; Τον γάμο τον ήξερα. Θα πήγαινα στον αγώνα και μετά θα πήγαινα στον γάμο. Άλλαξε όμως το πρόγραμμα του αγώνα. Όντως το σκεφτόμουν, αλλά με συγκράτησε ο άντρας μου. Μετά τον αγώνα ήρθε όλη η ομάδα με τις μπάλες και μου έκανε αψίδα. Και εγώ παράτησα τον Θανάση, τον πρώην άντρα μου και έκανα ντρίπλα», συμπλήρωσε ολοκληρώνοντας την απολαυστική περιγραφή της.

Το πρώτο μέρος της συνέντευξης:

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Πόσο ρεύμα καίει ο χριστουγεννιάτικος στολισμός
Ηχηρό μήνυμα Μενέντεζ σε Τουρκία για τα F-16: Παραμένει το μπλόκο - Καμία νίκη
Chevron Right