Showbiz

Χάρης Ρώμας: «Έκανα αγωγή σε δημοσιογράφο για σχόλιο που ξέφυγε από τα όρια και την κέρδισα»

Αποκαλυπτικός ήταν  ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στη σκηνή φέτος, μίλησε και για τη στάση ζωής που έχει πλέον.

Ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε σε πολλά πράγματα και επί προσωπικού. Ο αγαπημένος ηθοποιός και δημιουργός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη στο Mega και αυτό που τόνισε είναι ότι ο στόχος του πια είναι να τα πηγαίνει καλά με τους ανθρώπους.

Ο Ρώμας παραδέχθηκε ότι το γυαλί της τηλεόρασης αποτελεί τον καλύτερο καθρέπτη για τις σχέσεις των ατόμων. Κι αυτό γιατί, όπως υποστηρίζει, «αν υπάρχει αληθινή συμπάθεια, αυτό αποτυπώνεται στο γυαλί. Υπάρχουν στην τηλεόραση άνθρωποι που συνδιαλέγομαι πιο τυπικά. Αλλά πάλι κρατάω μια αξιοπρεπή στάση».

Όπως είπε, πάντως, ποτέ δεν μπορείς να βρεις τον τρόπο για να αντιπαρέλθεις στον ανθρώπινο φθόνο, αφού η κακία μπορεί να είναι ανίκητη: «Η κακία μπορεί να φτάσει σε υπέρμετρα σημεία. Όταν αντιμετωπίζουμε μια επίθεση μίσους, υπάρχει το περιθώριο να εκπλήσσεσαι αλλά με τα χρόνια εκπλήσσεσαι λιγότερο και το βλέπεις ως μία κανονικότητα μίας μερίδας συνανθρώπων μας γιατί αισθάνονται εγκλωβισμένοι σε κάτι που θα ήθελαν να είναι αλλά δεν είναι», τόνισε χαρακτηριστικά για να συνεχίσει: «Όταν υπάρχουν πράγματα που μας θίγουν πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί και στον τρόπο αντιμετώπισής του».

Μάλιστα, ο Χάρης Ρώμας έφερε ως παράδειγμα τις αγωγές που έχει κάνει, τις οποίες τις κέρδισε όλες. Ένας από τους ανθρώπους που βρέθηκε αντίδικος του ηθοποιού ήταν κι ένας δημοσιογράφος. «Εγώ έχω κάνει 4 αγωγές και τις έχω κερδίσει όλες. Έκανα αγωγή σε δημοσιογράφο για ένα σχόλιο που ξέφυγε από τα όρια και την κέρδισα» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Ο καλλιτέχνης μίλησε επίσης και για το μιούζικαλ Matilda όπου πρωταγωνιστεί στο θέατρο Παλλάς. Κι έβγαλε και είδηση για τη συνέχειά του. «Στη σκηνή βλέπετε 30 άτομα. Τα παιδιά είναι εξαιρετικά ταλέντα. Είχα πρόταση και για άλλη παράσταση αλλά το ένστικτό μου, μου έλεγε να διαλέξω αυτήν. Τα παιδιά αυτά είναι φαινόμενα. Το έργο είναι μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές. Θα είμαστε σίγουρα μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου. Ακούω όμως ότι θα το συνεχίσουμε» είπε.

Ο Χάρης Ρώμας στο Πάμε Δανάη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
«Δεν θα υποκύψουμε ποτέ στις απειλές» διαμηνύει ο Καναδάς στον Ντόναλντ Τραμπ
Eurojackpot - Αποτελέσματα κλήρωσης 7/1/25: Ένας τυχερός κέρδισε 1,7 εκατ. ευρώ (Πίνακας κερδών)
Chevron Right