Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστός ο θάνατος του Mad Clip σε τροχαίο δυστύχημα, η οικογένεια του τράπερ επέμεινε ότι η περιουσία του ήταν πολύ μεγαλύτερη από ό,τι βρέθηκε. Ο παππούς του ιδιαίτερα εκτιμούσε ότι το «ταμείο» του καλλιτέχνη είχε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες παρά την πολυτελή ζωή που ζούσε.
Τρεις μήνες μετά το τροχαίο ο Παναγιώτης Αναστασόπουλος επανέρχεται με νέες εμπρηστικές δηλώσεις αυτή τη φορά στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο που δείχνει την Αρετή να διασκεδάζει την 1η Δεκεμβρίου, μέρα της ονομαστικής γιορτής της, γεγονός που εξόργισε τον παππού του καλλιτέχνη.
«Ο Παναγιώτης την αγάπαγε κι αυτή τον πρόδωσε. Δεν είναι ότι γλεντάει. Γιατί να μη γλεντήσει; Λεφτά έχει από του μακαρίτη του Παναγιώτη τα λεφτά. Τα λεφτά δεν φανήκανε πουθενά. Δεν πήρε κανένας λεφτά» είπε ο κύριος Αναστασόπουλος στον ρεπόρτερ της εκπομπής Θάνο Βάγιο.
«Η Αρετή είχε το ταμείο μαζί με τον Παναγιώτη. Ο γιος μου παραιτήθηκε από όλα. Τα 8.400 που είναι στο ταμείο παρακαταθηκών αυτά θα τα πάρει η μάνα με την κόρη. Πρέπει να είχε το λιγότερα 350.000 ευρώ. Στις 10 του μηνός -μου έδειξε κάποιος ένα βίντεο γιατί δεν ξέρω από αυτά- κάποια είχε τα γενέθλια και διασκέδαζε και χόρευε. Η Αρετή έκανε τη δουλειά της. Και στα 40 ήρθε με κάτι συνολάκια μαζί με την αδερφή της, λες και πήγαν στα μπουζούκια. Ο πατέρας της 500 ευρώ το μήνα της έδινε – μου το είχε πει ο ίδιος ο Παναγιώτης. Διασκεδάζει με του Παναγιώτη τα λεφτά» τόνισε ο παππούς του Mad Clip.
Δείτε το σχετικό βίντεο: