Showbiz

Μπέσυ Μάλφα: Με τον Γεράσιμο κάνουμε ακόμη πλάκες μεταξύ μας

Η Μπέσσυ Μάλφα μίλησε για τη σχέση της με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και αποκάλυψε πως εμπνεύστηκαν το όνομα του γιου τους.

Η Μπέσσυ Μάλφα βρέθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ1, «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν», στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε λεπτομέρειες από τη σχέση με τον επί 28 χρόνια σύντροφό της, Γεράσιμο Σκιαδαρέση και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει μαζί.

Η Μπέσσυ Μάλφα στάθηκε στην πρώτη τους γνωριμία, ενώ αποκάλυψε το τυχαίο γεγονός που τους οδήγησε να επιλέξουν το όνομα του γιου τους πριν ακόμη να κάνουν οικογένεια. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης φέτος έχει έναν πολυάσχολο χειμώνα με τα καθημερινά γυρίσματα για το Μαύρο Ρόδο, παράλληλα με τις θεατρικές παραστάσεις. Η ηθοποιός παραδέχεται πως η πολύωρη απουσία του είναι πολύ αισθητή: «Ο Γεράσιμος κάνει πρόβες για το θέατρο, γυρίσματα για το Μαύρο Ρόδο. Δεν τον βλέπουμε πολύ. Μου λείπει αλλά είναι πολύ ισορροπημένη και γλυκιά η επικοινωνία μας, είναι πολύ σημαντικό αυτό που κάνει. Καταλαβαίνουμε αρκετά ο ένας τον άλλον. Είμαστε μαζί 28 χρόνια», είπε στον Φώτη και στην Τζένη.

Ενώ τους αφηγήθηκε την ιστορία πίσω από το όνομα του γιου τους, Γιάγκου: «Ο γιος μας ονομάζεται Γιάννης και Άγγελος. Το έχουμε εμπνευστεί από ένα βιβλίο του Μίκα Βάλταρι «Ο Μαύρος Άγγελος». Είναι η ιστορία του Παλαιολόγου, είναι λίγο επιστημονικό. Έναν ήρωα που τον λένε Ιωάννη – Άγγελο. Είχαμε πει ότι αν κάνουμε γιο, πριν τα φτιάξουμε, θα τον βγάλουμε Ιωάννη – Άγγελο. Αυτά ήταν αστεία που κάναμε με τον Γεράσιμο μεταξύ μας, όταν γνωριστήκαμε, ανταλλάσσαμε βιβλία και λέγαμε «αν παντρευτούμε ποτέ και κάνουμε παιδί». Βασικά λέγαμε πως θα βγει αυτό το παιδί και τι παιδιά θα κάνουμε γιατί θεωρούσαμε και οι δυο ότι ήμασταν άσχημοι με έναν τρόπο. Αστεία το λέγαμε και μέσα σε αυτά είχαμε πει πως αν κάνουμε γιο θα το βγάλουμε Ιωάννη Άγγελο», συμπλήρωσε η Μπέσσυ Μάλφα σχετικά. Για να προσθέσει πως: «Μας αρέσει ακόμα να κάνουμε πλάκες μεταξύ μας. Όμως φάρσες, όχι, δεν μου κάνει», για τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση.

Όλη η συνέντευξη της Μπέσσυς Μάλφα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Σεισμός τώρα στην Εύβοια - Αισθητός στην Αθήνα
Γεράσιμος Παπαδόπουλος: Να περιμένουμε μετασεισμούς ίσως και πάνω από 4,3 ρίχτερ
Chevron Right