Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: Με τον Τάσο Χαλκιά έχει λήξει το θέμα, δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο

Η Ιωάννα Μαλέσκου μιλάει για το περιστατικό με τον Τάσο Χαλκιά, απαντάει στο δημοσίευμα του Δημήτρη Δανίκα για τον ηθοποιό, ενώ αναφέρεται και στα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της.

 

 Στην εκπομπή «Open Weekend» μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε  και  απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Τάσο Χαλκιά και το σκηνικό που έγινε τις προάλλες στον αέρα του «Love it».

«Ήταν ήσυχες οι γιορτές, γυρίσαμε με τους καλύτερους οιωνούς. Οι στόχοι μου για τη νέα χρονιά επικεντρώνονται περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο. Εκτιμώ τον λόγο του Δημήτρη Δανίκα και τον εκτιμώ βαθιά σαν άνθρωπο.

Με τον Τάσο Χαλκιά έχει λήξει το θέμα, δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο. Εννοείται πως θα τον καλούσα ξανά στην εκπομπή μου εάν και ο ίδιος το επιθυμούσε», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε στη συνέχεια: «Είναι σημαντικό όταν δεν έχεις κοντά σου τους ανθρώπους σου, να νιώθεις ότι είναι εδώ για σένα».

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Καστοριά: Έγκυος με κορονοϊό γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι
Με κορονοϊό στον «Αττικόν» ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος
Chevron Right