Showbiz

Star Wars: Πέθανε ο ηθοποιός Paul Grant σε ηλικία 56 ετών

Ο ηθοποιός πέθανε ενώ είχε καταρρεύσει έξω από τον σταθμό Kings’ Cross του Λονδίνου.

Πέθανε σε ηλικία 56 ετών, ο νάνος ηθοποιός Paul Grant, όπως έκανε γνωστός η οικογένειά του.

Ο Paul Grant είχε υποδυθεί ένα Ewok στην δημοφιλή ταινία του 1983 «Star Wars: Επεισόδιο 6 – Η επιστροφή των Τζεντάι», ενώ είχε συμμετάσχει και στις ταινίες «Ο Χάρι Πότερ και η φιλοσοφική λίθος» (όπου υποδύθηκε ένα από τα goblins) και «Γουίλοου, η οργή των θρύλων».

0_Star-Wars-actor-dies-aged-56-Father-of-three-Paul-Grant-who-played-an-Ewok-in-Return-of-the-Jedi-pa.jpg

Μέλη της οικογένειας ανέφεραν στη βρετανική εφημερίδα «Sun» ότι το μηχάνημα υποστήριξης που κρατούσε στη ζωή τον πατέρα τριών παιδιών απενεργοποιήθηκε χθες Κυριακή (19/3), αφού πρώτα είχε εντοπιστεί από αστυνομικούς, το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ είχε καταρρεύσει έξω από τον σταθμό Kings’ Cross του Λονδίνου.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ότι ήταν εγκεφαλικά νεκρός. Η 28χρονη κόρη του Sophie Jayne Grant, δήλωσε για τον χαμό του πατέρα της: «Είμαι συντετριμμένη. Ο μπαμπάς μου ήταν ένας θρύλος από πολλές απόψεις. Έφερνε πάντα ένα χαμόγελο και το γέλιο στα χείλη όλων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Αντίνοος Αλμπάνης: Θέλει πολλή δουλειά να μη γίνει συνήθεια ο φόβος, είναι μία η ζωή
Η απολογία του Καραμανλή… του μικρού: Φταίνε οι συνδικαλιστές και η ΡΑΣ
Chevron Right