Η Έρρικα Πρεζεράκου ανακοίνωσε στα social media ότι η 7χρονη ανιψιάς της που νοσεί με μια σπάνια μορφή καρκίνου κατάφερε να ταξιδέψει στο Τέξας για να κάνει τη θεραπεία που χρειάζεται για να γίνει καλύτερα.
Η γνωστή αθλήτρια λοιπόν, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την πορεία της υγείας της μικρής.
Χαρακτηριστικά, είπε τα εξής:
«Η Αναστασία κάνει θεραπεία κάθε τέσσερις ώρες και θα κάνει για αρκετό διάστημα. Σε τρεις εβδομάδες από τώρα περίπου θα κάνει μια πρώτη μαγνητική για να δούμε αν όλη αυτή η αλληλεπίδραση με αυτό το φάρμακο, αν έχει βοηθήσει να μικρύνει ο όγκος ή αν είναι σταθερός ή που βρίσκεται. Αυτό που αξίζει να σας πω είναι ότι μέσα από αυτή την αλληλεπίδραση, υπάρχουν μέρες που έχει παραισθήσεις, άλλες μέρες που δεν μπορεί να σηκώσει το χεράκι της… Όμως την ημέρα που κάναμε την ομαδική προσευχή, την επόμενη μέρα το παιδί ξύπνησε πολύ καλύτερα! Δεν έχει σημασία που πιστεύει ο καθένας, αλλά να ξέρετε ότι η αγάπη ταξιδεύει, όσο μακριά και αν βρίσκεται το άτομο που προορίζεται η αγάπη μας».
Υπενθυμίζεται, πως η 7χρονη ανιψιά της έχει μια σπάνια μορφή καρκίνου και αναγκάστηκε να πάει στις ΗΠΑ με τους γονείς της, σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο, ώστε να κάνει την κατάλληλη θεραπεία.
https://www.instagram.com/p/CHTYDquAoHI/