Showbiz

Μέγκαν Μαρκλ: Η συγκινητική αποκάλυψη για την αποβολή της

«Ήξερα, ενώ κρατούσα αγκαλιά το πρώτο μου παιδί, ότι έχανα το δεύτερο», έγραψε η Μέγκαν Μαρκλ.

Μέσα από ένα άρθρο της στους New York Times, με τίτλο «Οι απώλειες που μοιραζόμαστε», η δούκισσα του Σάσεξ αποκάλυψε πως το περασμένο καλοκαίρι, έχασε το δεύτερο παιδί της μετά από μια αποβολή που είχε.

«Ηξερα, καθώς κρατούσα το πρωτότοκο παιδί μου, ότι έχανα το δεύτερο… Ένιωσα μια έντονη κράμπα. Έπεσα στο πάτωμα με εκείνον στα χέρια μου, μουρμουρίζοντας ένα νανούρισμα για να κρατηθούμε και οι δύο ήρεμοι. Ο χαρωπός ρυθμός ερχόταν σε έντονη αντίθεση με την αίσθησή μου ότι κάτι πήγαινε στραβά», έγραψε η Μέγκαν Μαρκλ.

«Ώρες αργότερα, ήμουν ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι νοσοκομείο, κρατώντας το χέρι του άνδρα μου. Αισθάνθηκα το μουσκεμένο του χέρι και φίλησα τις αρθρώσεις, υγρές από τα δάκρυα και των δυο μας. Με το βλέμμα καρφωμένο στους ψυχρούς, λευκούς τοίχους, προσπάθησα να φανταστώ πώς θα μπορούσαμε να επουλώσουμε τις πληγές μας», συμπλήρωσε.

Η αποκάλυψη της Μέγκαν Μαρκλ συγκινεί και η ίδια υπογραμμίζει ότι με την αποκάλυψή της ταυτίστηκαν πολλές γυναίκες.

Μάλιστα, όπως εξηγεί, κατά την περίοδο μετά την αποβολή της εκείνη και ο σύζυγός της ανακάλυψαν ότι, μέσα σε ένα δωμάτιο με 100 γυναίκες, οι 10-20 από αυτές έχουν βιώσει την ίδια τραυματική εμπειρία.

«Ορισμένες με γενναιότητα μοιράστηκαν την ιστορία τους, γνωρίζοντας ότι όταν ένα άτομο λέει την αλήθεια ενθαρρύνει όλους μας να κάνουμε το ίδιο. Μάθαμε ότι όταν μας ρωτάει κάποιος πώς τα πάμε κι όταν πραγματικά ενδιαφέρεται να ακούσει την απάντηση, με ανοιχτή καρδιά και μυαλό, το φορτίο της θλίψης γίνεται ελαφρύτερο, για όλους μας».

Η είδηση αυτή ήρθε λίγους μήνες μετά την απόφαση του ζευγαριού να μετακομίσει μόνιμα στις ΗΠΑ.

«Ίσως το μονοπάτι προς τη θεραπεία αρχίζει με τις πιο απλές λέξεις: Είσαι καλά; Το να μοιράζεσαι τον πόνο είναι το καλύτερο παυσίπονο», κατέληξε η δούκισσα του Σάσεξ.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Βίκυ Καγιά: Αλλάζει το σύστημα ψηφοφορίας για τον τελικό του GNTM – Κορίτσι στον τελικό
Φλαμπουράρης: Η «κρατικοποίηση» της Τράπεζας Πειραιώς θα ήταν πολύ χρήσιμη, εάν ήταν αληθινή
Chevron Right