Showbiz

Μαρία Ναυπλιώτου: «Έλεγα Θεέ μου τελείωσε… ένας ρόλος μπορεί να σε καταπιεί»

Η Μαρία Ναυπλιώτου μιλά για τους ρόλους που επιλέγει για το θέατρο, αναπτύσσοντας μια μεγάλη γκάμα από ηρωίδες.

Την Μαρία Ναυπλιώτου φιλοξένησε το Στούντιο 4 την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στην ΕΡΤ1. Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια αρχικά μίλησε για τον ρόλο της Μαρίας Κάλλας που κράτησε για τέσσερις σεζόν. Καθώς στο πλατό σχολιάστηκε η σειρά «Η Μαρία που έγινε Κάλλας» και η κινηματογραφική ταινία «Maria» με την Αντζελίνα Τζολί.

Φέτος παίζει στην Παραλία δίπλα στον Δημήτρη Μοθωναίο, ενώ στο θέατρο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το Ακρωτήρι» μαζί με τον Δημήτρη Αλεξανδρή στο θέατρο Ιλίσια, σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 6 Δεκεμβρίου.

Η Μαρία Ναυπλιώτου αγαπά το θέατρο κι επιλέγει ρόλους που αφήνουν ένα δυνατό αποτύπωμα με έργα που χαρακτηρίζονται «βαριά»: «Τα τελευταία χρόνια προσπαθούμε να χαράξουμε μια πορεία γι’ αυτό που μας ενδιαφέρει να κάνουμε στο θέατρο. Είμαι ανοιχτή βέβαια και πάντα ρωτάω… Δε ξέρω αν η τηλεόραση έχει τόσο μεγάλη γκάμα όση έχει το θέατρο.

Η αλήθεια είναι ότι τη ζωή μου την έχω χτίσει στο θέατρο, παρόλο που συστήθηκα στο κοινό από την τηλεόραση, την οποία την αγαπώ. Οι ρόλοι που κάνω τα τελευταία χρόνια στο θέατρο είναι αρκετά δύσκολοι. Όταν τελείωνε η παράσταση με την Κάλλας, έλεγα «Θεέ μου τελεόιωσε… ένας ρόλος μπορεί να σε καταπιεί», παραδέχτηκε.

Αυτό γίνεται και φέτος που ο χαρακτήρας που υποδύεται παλεύει με το Αλτσχάιμερ και ψάχνει τη θέση του σε μια νέα πραγματικότητα.

Η Μαρία Ναυπλιώτου στο Στούντιο 4:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Αμπελόκηποι: Έξι διαμερίσματα με σοβαρές ζημιές - Η έκθεση επικινδυνότητας του Δήμου Αθηναίων
Άρχισαν τα τηλέφωνα για Ουκρανία και Μ. Ανατολή: Μακρόν, Μελόνι και Στάρμερ με Τραμπ
Chevron Right