Showbiz

Δήμητρα Βαμβακούση για Γιώργο Αγγελόπουλο: Θα ήθελα να τον είχα γνωρίσει νωρίτερα

Η Δήμητρα Βαμβακούση μιλά για τον Γιώργο Αγγελόπουλο λίγους μήνες μετά τον γάμο τους.

Η Δήμητρα Βαμβακούση αποκάλυψε πως θα ήθελε να είχε γνωρίσει νωρίτερα τον Γιώργο Αγγελόπουλο και μιλά για τη σχέση τους λίγο πριν τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Ok, ανέφερε πως η ζωή με τον Ντάνο είναι ανατρεπτική και δεν την απασχολεί η διαφορά ηλικίας.

Αν μπορούσες να γυρίσεις τον χρόνο πίσω, θα έκανες κάτι διαφορετικά;

Το μόνο που θα ήθελα είναι να είχα γνωρίσει νωρίτερα τον Γιώργο, αλλά και πάλι δεν αποφασίζουμε εμείς για το τάιμινγκ που συμβαίνει κάτι.

Μέσα σε ενάμιση χρόνο από την πρώτη σας συνάντηση, το 2022, έχετε ζήσει συμπυκνωμένα τόσο πολλά μαζί: γνωριστήκατε, ερωτευτήκατε, παντρευτήκατε, χάθηκε ένας κρίκος από την οικογένειά του, περιμένετε το πρώτο σας παιδί.

Με τον Γιώργο κάποιες φορές πας από τις σκάλες και κάποιες από το ασανσέρ. Πρέπει να είσαι έτοιμη και για τα δύο. (Γελάει.)

Αυτά τα 14 χρόνια διαφορά ηλικίας με τον Γιώργο αισθάνεσαι ότι μπορεί να σας χωρίζουν σε κάποια σημεία ή τελικά σας ενώνουν;

Ποτέ δεν με απασχόλησε αυτό. Μας ενώνουν παραπάνω χρόνια από ό,τι η ηλικία μας. Έτσι αισθάνομαι με τον Γιώργο.

Θα δεχόσουν να συνυπάρχεις με τον Γιώργο μπροστά στην κάμερα σε κάποια σειρά ή και να συμπαρουσιάζετε μια τηλεοπτική εκπομπή;

Τα παραπάνω δεν είναι το αντικείμενό μου και δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το ότι στέκομαι δίπλα στον Γιώργο ως γυναίκα του. Εγώ συνεχίζω το μεταπτυχιακό μου στο κομμάτι της ιδιότητάς μου ως εκπαιδευτικού.

Κλείνοντας, έχω καταλάβει ότι από τους πιο ισχυρούς συνδετικούς κρίκους σας είναι η κοινή πίστη σας στον Θεό.

Η πίστη είναι βιωματική, προσωπική, ανεξήγητη και βαθιά. Με τον Γιώργο έχουμε κοινή γραμμή. Μπορεί να ακουστεί υπερβολικό, αλλά έχω αποφασίσει πλέον, στα 28 μου, ότι δεν έχω χρόνο για ανθρώπους χωρίς Θεό.

Η εκπομπή Πρωινό Σου Σου για τη Δήμητρα Βαμβακούση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Banksy: Συνέλαβαν ύποπτο μετά τον σάλο της κλοπής του «STOP»
Γιώτα Νέγκα: Παραμονή Χριστουγέννων με τους φίλους της στον ΣΚΑΪ
Chevron Right