Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με νέα ατάκα στο Twitter απαντά στις επικρίσεις που δέχτηκε για την ανάρτηση για το Harrods.
Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τενίστας είχε ζητήσει μέσω ανάρτησης, να ανοίξουν Harrods στην Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο… είναι η κατάλληλη στιγμή εν μέσω πανδημίας.
Χαρακτηριστικά είχε γράψει το εξής:
«Κάποιος πρέπει να χτίσει ένα κατάστημα Harrods στην Ελλάδα. Ήρθε η ώρα».
Someone needs to build a Harrods in Greece. It’s about time.
— Stefanos Tsitsipas (@steftsitsipas) December 3, 2020
Αναμενόμενα είχε υπάρξει μεγάλη αντίδραση από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι σχολίασαν ιδιαίτερα επικριτικά τις απαιτήσεις του Έλληνα τενίστα, εν μέσω του δεύτερου κύματος της πανδημίας που έχει πλήξει σφοδρά την Ελλάδα.
Στην Ελλάδα υπαρχουν άνθρωποι που δεν έχουν δουλειά, άνθρωποι που πεθαίνουν στις ΜΕΘ. Δεν είναι προτεραιότητα τα πολυκαταστήματα.
— βαρύ πεντάρι (@nooztrilce) December 3, 2020
Τσιτσιπάς-Αντετοκούνμπο: η αγωνία του ενός είναι πότε θα ανοίξουν Harrods στην Ελλάδα και του άλλου πώς θα έχουν ένα πιάτο φαγητό οι φτωχοί άνθρωποι στις λαϊκές γειτονιές. Μεγάλοι αθλητές κι οι δυο, αλλά το μεγαλείο του ενός δεν συγκρίνεται με του άλλου.
— Manolis Grigorakis (@mgrigorakis) December 3, 2020
https://twitter.com/taetaeseyess/status/1334564218968928264
Παρόλα αυτά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επανήλθε με νέα ατάκα και έγραψε το εξής:
«Αν επενδύσεις στον εαυτό σου, θα τον αγαπήσεις. Κάντο σαν η ζωή σου να εξαρτάται από αυτό. Είναι μια καλή αρχή».
If you invest in yourself, you will love yourself. Make it so as if your life depends on it. It's a good principal.
— Stefanos Tsitsipas (@steftsitsipas) December 7, 2020
Αυτή την φορά υπήρξαν πάλι αντιδράσεις αν και μέχρι στιγμής, δεν είναι τόσο σφοδρές, όπως την προηγούμενη.
Ορισμένοι χρήστες «συμβουλεύουν» να μην ασχολείται με την «φιλοσοφία», ενώ κάποιοι άλλοι αναρωτιούνται αν εννοεί «επένδυση στο Harrods».
https://twitter.com/Johansson85/status/1336051325801549828
Το όνομά του δεν είναι ο Αριστοτέλης
— Georges-Frédéric (@GeorgeF00287285) December 7, 2020
exactly! That’s why you need to close your social media in order to have more time to educate yourself and reflect. And spare us from reading (your) nonsense.
— kordoni_nlp (@KordoniN) December 8, 2020