Showbiz

Χατζηθεοδώρου – Πυλαρινός: «Μένουμε μαζί από την πρώτη μέρα» – Ξέφρενες διακοπές στα Κουφονήσια

Με την μεγάλη παρέα των φίλων τους βρίσκονται στα Κουφονήσια, η Βάλια Χατζηθεοδώρου κι ο Πέτρος Πυλαρινός.

Η γνωστή παρουσιάστρια Βάλια Χατζηθεοδώρου κι ο Πέτρος Πυλαρινός των Alcatrash, βρίσκονται στα Κουφονήσια μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον Fipster και φυσικά την Έλενα Χριστοπούλου, απολαμβάνοντας τις διακοπές τους. Το ζευγάρι είναι σε σχέση για περίπου 3,5 χρόνια.

Ήλιος, καλή παρέα και οι φανταστικές κυκλαδίτικες παραλίες, κάνουν τις ημέρες να περνούν με πολύ κέφι για τη γνωστή παρέα. Ενώ η Βάλια Χατζηθεοδώρου μίλησε για τη σχέση της με τον Πέτρο Πυλαρινό, αφήνοντας πίσω της τις φήμες που τους ήθελαν να περνούν κρίση.

Όπως δήλωσε η παρουσιάστρια στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη, για τη σχέση της με το Πέτρο Πυλαρινό: «Μένουµε µαζί από την πρώτη ηµέρα, γιατί ήµασταν στη φάση της καραντίνας. Είναι η πρώτη φορά που συγκατοικώ µε κάποιον σύντροφό µου. Στην αρχή είπαµε «ας το κάνουµε λόγω καραντίνας», αλλά διαπιστώσαµε ότι περνάµε καλά και συνεχίζουµε να µένουµε µαζί».

Περιγράφοντας τον χαρακτήρα του συντρόφου της, είπε: «Είναι πρώτα και πάνω από όλα ένας πολύ καλός και υπέροχος άνθρωπος. Με στηρίζει σε ό,τι κάνω. Μπορούμε να συζητήσουµε µαζί τα πάντα. Βασικά, έχουµε επικοινωνία ουσιαστική, που για µένα είναι το πιο σηµαντικό», ενώ όπως παραδέχτηκε τον ζηλεύει λίγο: «Τον ζηλεύω λίγο, αλλά µη φανταστείς. Πρέπει να γίνει κάτι πολύ ακραίο. Έχει τύχει κάποια θαυµάστρια να γίνει λίγο πιο διαχυτική µαζί του και µπορεί αυτό να µε κάνει να νιώσω λίγο άβολα».

Η πρώτη γνωριμία τους έγινε σε μια συναυλία των Alcatrash: «Γνωριστήκαµε σε ένα live τους, µέσω µιας κοινής µας φίλης. Στην αρχή ξεκινήσαµε να κάνουµε παρέα και στη συνέχεια ήρθαµε πιο κοντά. Κάποια στιγµή είπαµε «δεν πάµε και µόνοι µας για ένα φαγητό;» και τελικά είµαστε τριάµισι χρόνια ζευγάρι», πρόσθεσε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Πάντως ένας γάμος, δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους: «Σε αυτή τη φάση δεν το έχουµε καθόλου στο µυαλό µας. Είµαστε πολύ καλά όπως είµαστε και το µέλλον δεν το ξέρει κανείς. Θα δείξει», παραδέχτηκε για την εξέλιξη της σχέσης τους.

Στιμιότυπα από τις διακοπές του ζευγαριού στα Κουφονήσια:

https://www.instagram.com/p/CvPe1aYsZvO/

https://www.instagram.com/p/CvSWsimKjlM/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Eurovision 2024: Ανατροπή με την καταγγελία της ΕΡΤ για το ΡΙΚ στην EBU – Τι ισχύει
O καιρός αύριο Κυριακή 30/7
Chevron Right