Showbiz

Έγκυος η Ελισάβετ Σπανού: Η πρώην παίκτρια του «Survivor» δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της

Η τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση με μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Η Ελισάβετ Σπανού διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της. Σε λίγο καιρό, όπως είναι σαφές από τις φωτογραφίες που ανάρτησε, θα κρατήσει στα χέρια της το πρώτο της παιδί.

«Σκεφτόμουν αρκετή ώρα τι πρέπει να γράψω… είναι τόσα πολλά αυτά που νιώθω…αυτά που σκέφτομαι… Θα πω λίγα λοιπόν…Η χαρά μου φαίνεται…θα πω για εκείνο που δεν φαίνεται αλλά με κατακλύζει τον τελευταίο καιρό… ΒΑΘΙΑ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ για το ευλογημένο δώρο που μου δόθηκε», έγραψε στη λεζάντα η Ελισάβετ Σπανού.
Η τραγουδίστρια και πρώην σύντροφος του Δημήτρη Αλεξάνδρου είχε συμμετάσχει στο «Survivor» το 2021 απ’ όπου αποχώρησε στην αρχή του παιχνιδιού και στις συνεντεύξεις που παραχώρησε τότε είχε εκφράσει την πικρία της για κάποιους από τους συμπαίκτες της τους οποίους είχε κατηγορήσει ότι έφτιαξαν κλίκες από την πρώτη στιγμή.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτηση η μέλλουσα μανούλα στο Instagram:

https://www.instagram.com/p/C19QH-GI6fo/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Μητσοτάκης: Στόχος μας η Ελλάδα να γίνει σημείο αναφοράς για τη φαρμακευτική βιομηχανία
Πανικός εν πτήσει για την Εθνική Γκάμπια: Λιποθύμησαν παίκτες - «Μισή ώρα ακόμη και θα ήμασταν νεκροί»
Chevron Right