Showbiz

Άννα Μαρία Βέλλη: Τι παρενέργειες είχε μετά τον εμβολιασμό με τη δεύτερη δόση του AstraZeneca

«Επειδή με ρωτάτε ορίστε τα αποτελέσματα» – Δείτε την ανάρτησή της Άννας Μαρίας Βέλλη.

Με τη δεύτερη δόση του ενεσίμου της AstraZeneca εμβολιάστικε η πρώην παίκτρια του Survivor, Άννα Μαρία Βέλλη.

Η ίδια, θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους, ότι είναι πλέον πλήρως εμβολιασμένη κατά του κορονοϊού.

Μία μέρα αργότερα, ύστερα από καταιγισμό ερωτήσεων που δέχθηκε στα social media, αποκάλυψε τις παρενέργειες που είχε από το εμβόλιο.

Ειδικότερα, η γνωστή youtuber που ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 30-39, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία της καιγράφοντας το εξής:

«Επειδή με ρωτάτε ορίστε τα αποτελέσματα. Προσωπική μου εμπειρία. Στις 15 ώρες περίπου με έπιασε ένα ρίγος και ένιωθα αδύναμο το σώμα μου. Πέρασε με depon. Τίποτα περισσότερο και καμία σχέση με την πρώτη δόση που έφτασα 39 πυρετό. Καλή ανοσία μάγκες».

Δείτε την ανάρτησή της Άννας Μαρίας Βέλλη στα instagram stories της:

Εμβόλιο Άννα Μαρία

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Συναγερμός στις Φιλιππίνες: Ηφαίστειο κοντά στη Μανίλα εκλύει τοξικό αέριο
Άκης Σκέρτσος: Σκέρτσα
Chevron Right