Showbiz

Έλλη Τρίγγου: Η «Ασημίνα» απολαμβάνει topless βουτιές με τις φίλες της

Η «Ασημίνα» των «Άγριων Μελισσών» επιδεικνύει την άψογη σιλουέτα της στις φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους followers της.

Η Έλλη Τρίγγου είναι μια αλλιώτικη σταρ που συνδυάζει το glamour με τον αυθορμητισμό και την ανεπιτήδευτη ομορφιά με τις «ψαγμένες» επαγγελματικές επιλογές.

Η πολυπρόσωπη Ασημίνα των «Άγριων Μελισσών» που, αν πιστέψουμε τα spoiler, θα αναμειχθεί ενεργά στην αντίσταση κατά της Χούντας και θα υποστεί τις συνέπειες των επιλογών της, απολαμβάνει αυτές τις ημέρες τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με τις κολλητές φίλες της σε άγνωστο προορισμό και φορτίζει τις μπαταρίες ενόψει της επιστροφής στα γυρίσματα στις 12 Ιουλίου -αυτή είναι η ημερομηνία που έδωσε ο Γιώργος Σουξές στην τελευταία συνέντευξή του στο «Πρωινό».

Και για να μας δώσει μια γεύση από διακοπές, η Έλλη Τρίγγου μοιράστηκε στα Insta Stories της φωτογραφίες της από τις βουτιές της με τις φίλες της.

 triggou 3 800x1421

triggou 2 800x1397

triggou 1 800x1421

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Φορολογικές δηλώσεις 2021: Οι καθυστερήσεις δείχνουν παράταση
Καμπανάκι κινδύνου από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο: Εμβολιαστείτε πριν το φθινόπωρο
Chevron Right