Showbiz

Υρώ Μανέ: Έχω κάνει το λάθος να μπερδέψω το επαγγελματικό με το οικογενειακό κι απογοητεύτηκα

Η Υρώ Μανέ μίλησε για την μεγάλη της αποχή από την τηλεόραση, την οικογένειά της και τη νέα γενιά των καλλιτεχνών.

Η Υρώ Μανέ υποδέχτηκε την Ναταλία Αργυράκη στο θέατρο Ακροπόλ και μίλησε αρχικά για την παράσταση «Το έκτο πάτωμα» που πρωταγωνιστεί και στην μεγάλη επιτυχία που σημειώνει.

Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε πως δεν βρήκε έναν δρόμο στρωμένο στη ζωή της: «Δεν μου έχει έρθει τίποτα εύκολα, ο χώρος μας δεν είναι και ο ευκολότερος. Μετά τα Εγκλήματα μου πρότειναν πανομοιότυπα πράγματα και έκανα αρκετό καιρό να ξανακάνω τηλεόραση. Κατάλαβα όμως ότι δεν είναι καλό να απέχεις. Πολλές φορές έχω αναρωτηθεί για το ταλέντο στην κωμωδία, πιστεύω ότι είναι και γονιδιακό θέμα. Ένας πολύ καλός κωμικός ηθοποιός μπορεί να είναι και πολύ καλός δραματικός, ενώ δεν πιστεύω το αντίθετο», τόνισε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται».

Η Υρώ Μανέ είπε στη συνέχεια: «Θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα ότι δεν είμαι ευχαριστημένη από την τηλεόραση. Δεν έχω κάνει πολλά πράγματα στην τηλεόραση, ήταν μετρημένα. Δεν έχω συναδέλφους που τους θεωρώ οικογένεια. Έχω οικογένεια και μου είναι υπέρ αρκετό. Ο σύζυγός μου, ο Τάσος, είναι το στήριγμά μου και η Φαίδρα, η κόρη μου, η λατρεία μου. Κάποτε είχα κάνει το λάθος να μπερδέψω το επαγγελματικό με το φιλικό και το οικογενειακό. Απογοητεύτηκα και κατάλαβα και κατανόησα ότι δεν μπλέκονται αυτά τα πράγματα», ομολόγησε η ηθοποιός.

Ενώ όπως ανέφερε εκτιμά και στηρίζει τους νέους καλλιτέχνες και θεωρεί άδικο το Προεδρικό Διάταγμα που υποβαθμίζει τα πτυχία τους: «Λατρεύω τη νέα γενιά καλλιτεχνών. Είχα την τύχη να έχω εμπειρία γιατί υπήρξα για κάποια χρόνια πρόεδρος της επιτροπής πολιτισμού για τα παιδιά, τους αποφοίτους των ιδιωτικών δραματικών σχολών. Δεν είναι δίκαιο εν μία νυκτί να απαξιώνονται. Για την κόρη μου είμαι περήφανη και σαν μητέρα και σαν καλλιτέχνης», πρόσθεσε η Υρώ Μανέ.

Η ηθοποιός αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί και στην τηλεοπτική σειρά «Η δική μας οικογένεια», η οποία προβάλλεται από το Open.

Όσα είπε η Υρώ Μανέ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Σουδάν: Προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό των Ελλήνων – Αγωνία για τους δύο τραυματίες
Ο Τσίπρας στο TikTok: Η αγωνία ενός ηλικιωμένου που τον πλησίασε στα Μουδανιά
Chevron Right