Showbiz

Παπαρίζου: Διέκοψε συναυλία της όταν άνδρας κατέβασε το παντελόνι του – «Καλέστε το 100»

Δείτε βίντεο με την αντίδραση της Έλενας Παπαρίζου

Τη συναυλία της αναγκάστηκε να διακόψει πριν λίγες μέρες, όταν βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, η Έλενα Παπαρίζου, μόλις αντιλήφθηκε ότι ένας άνδρας από το κοινό είχε κατεβάσει το παντελόνι του.

Η τραγουδίστρια μόλις αντιλήφθηκε ότι υπάρχει αναστάτωση στο κοινό, σταμάτησε και όταν πληροφορήθηκε από άλλους θεατές ότι ένας άνδρας έχει κατεβάσει το παντελόνι του, εκείνη ζήτησε να απομακρυνθεί και να κληθεί η αστυνομία.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που ανέβηκε στο TikTok, η Έλενα Παπαρίζου, χειρίστηκε το περιστατικό με απόλυτο ψυχραιμία και τελικά μετά από λίγη ώρα η συναυλία συνεχίστηκε, αφού ο άνδρας είχε αποχωρήσει από τον χώρο.

Δείτε το βίντεο:

@libertye @Helena Paparizou 15/06 σε συναυλία στην Θεσσαλονίκη. Τα λόγια περιττά ? #helenapaparizouofficial #helenapaparizoufanclub #metoo #fy #fyp #queen #humanity #unicef #goodwillambassador #greece ♬ original sound – Eleftheria

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ανδρουλάκης: Σε Κω και Κάλυμνο σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
Τελειώνει το θρίλερ της Πάτρας: «Ασφυκτικός ο θάνατος» Μαλένας και Ίριδας - Έρχονται νέες διώξεις
Chevron Right