Τελικά, ούτε στιγμή δεν μπορούν να απομακρυνθούν ο ένας από τον άλλο η «Ελένη» και ο αγαπημένος της «Λάμπρος» από τις «Άγριες Μέλισσες». Δεν φτάνει που συναντιούνται καθημερινά στα γυρίσματα της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, οι δύο ηθοποιοί, η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, περνούν μαζί τις λίγες ημέρες των διακοπών τους πριν επιστρέψουν στο πλατό για να γυρίσουν τα πρώτα επεισόδια του τρίτου κύκλου της σειράς.
Οι δύο ηθοποιοί που γνωρίστηκαν στο «Διαφάνι» έχουν γίνει αχώριστοι όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στις οποίες εικονίζονται να επιβιβάζονται στο καράβι για τη Σκόπελο και στη συνέχεια σε ενοικιαζόμενο σκάφος για το περίπλου των ακτών του νησιού.
Και δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους περνούν μαζί μέρος των καλοκαιρινών διακοπών τους. Πέρυσι τους είδαμε να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου στη Μύκονο στο σύντομο διάστημα της χαλάρωσης των μέτρων κατά του κορονοϊού.
https://www.instagram.com/p/CQnqjqPr4ZA/?hl=el
https://www.instagram.com/p/CQAvjPQLMhd/?hl=el