Showbiz

Δημήτρης Σκουλός: Έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά – Η ανάρτησή του στο Instagram

Σε πελάγη ευτυχίας ο Δημήτρης Σκουλός.

Πατέρας  για δεύτερη φορά έγινε εδώ και λίγες ώρες ο Δημήτρης Σκουλός, αγκαλιάζοντας το δεύτερο κοριτσάκι του.

Ο φωτογράφος και κριτής του ριάλιτι μόδας «Greece’s Next Top Model», δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του νέου μέλους της οικογένειάς του.

Η σύζυγός του, Τζέλα, έφερε στον κόσμο στο μαιευτήριο «Μητέρα» τη δεύτερή τους κόρη, και το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένο.

Δημοσιεύοντας  μία φωτογραφία με το βραχιολάκι της γέννησης της κορούλας τους, ο Δημήτρης Σκουλός έγραψε το εξής:

«Τρείς πολύ μεγάλες χαρές έχω νιώσει στη ζωή μου. Η πρώτη πριν 13 χρόνια όταν παντρεύτηκα τη γυναίκα της ζωής μου. Η δεύτερη πριν 8 1/2 χρόνια όταν γεννήθηκε ο ήλιος μου. Και σήμερα γιατί γεννήθηκε το φεγγάρι μου. Ερωτευμένος για πάντα».

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Σκουλός και η σύζυγος του, Τζέλλα, έχουν άλλη μια κόρη, την 8χρονη Μάιρα.

https://www.instagram.com/skoulos/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τέλος ο χορός σε μπαρ και κλαμπ - Μόνο καθήμενοι από 16/7 στην εστίαση
Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Οι κυρώσεις σε όσους επιμένουν να μην κάνουν το εμβόλιο
Chevron Right