Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είμαι σε σοκ, ζω ένα θαύμα»

Συγκινημένη εμφανίστηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο, στο οποίο γέννησε το πρώτο της παιδί πριν από λίγες ημέρες.

Η παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού, πριν από μερικές ημέρες, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι που είναι ο καρπός του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Μάλιστα, η ίδια πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και «λύγισε» στις πρώτες της δηλώσεις μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις της που προβλήθηκαν το Σάββατο (07/01) από το OPEN, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέφερε: «Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευχές σας. Είμαστε σε σοκ, τι να πω; Είναι ένα θαύμα! Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτά τα συναισθήματα, έχει αλλάξει όλη μας η ζωή».

Επίσης, η ίδια συμπλήρωσε: «Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά, αλλά ήρθε πιο βιαστικά. Ήταν επιλογή μας να κάνουμε καισαρική για ιατρικούς λόγους, γεννήθηκε 2.800. Όλα είναι έτοιμα στο σπίτι. Ήρθαν οι γονείς μας…».

Από την πλευρά του, ο γυναικολόγος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Παναγιώτης Ψαθάς, δήλωσε πως «το μωρό μοιάζει στον Βασίλη (σ.σ. Σταθοκωστόπουλο)».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Γεωργιάδης: «Θερίζει» το καλάθι του νοικοκυριού - Ένας στους δύο καταναλωτές ψωνίζει έτσι
Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Νοσηλεύεται στο Υγεία μετά το βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη
Chevron Right