Showbiz

Λευτέρης Πανταζής: Αποκαλύπτει πώς βγήκε το «Λε-Πα»

Ο Λευτέρης Πανταζής αποκαλύπτει από που βγήκε το προσωνύμιο «Λε-Πα» και η ατάκα «βασανιστείτε μυστήρια πλάσματα».

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε στην εκπομπή Pop Up και αποκάλυψε πως απέκτησε το προσωνύμιο «Λε-Πα».

Ο γνωστός τραγουδιστής είπε ότι βγαίνει από το άρωμα που έφτιαξε παίρνοντας την έμπνευση από τον Alain Delon.

Επιστρέφοντας από κάποια συναυλία του στη Γαλλία ο Λευτέρης Πανταζής είδε μία αφίσα με το άρωμα που είχε λανσάρει ο Γάλλος ηθοποιός και πήρε την έμπνευσή του λέγοντας «αυτός είναι καλύτερος από εμένα;».

Παράλληλα, είπε πώς βγήκε η περίφημη ατάκα «βασανιστείτε μυστήρια πλάσματα».

«Στα μπουζούκια πια ερχόντουσαν γέροι και συνταξιούχοι. Ο κόσμος άρχισε να πηγαίνει στα κλαμπ και τις ντισκοτέκ και είπα “πώς θα τους φέρω πίσω”. Και “σκάω” το “Ταραχή” και έγινε μεγάλη επιτυχία. Ξαφνικά όλος ο κόσμος και η νεολαία με άκουγαν γιατί έπαιζαν τα τραγούδια μου στις ντισκοτέκ. Ήθελα να δουν ποιος έκανε αυτός τον χαμό. Κι εγώ όπως έβλεπα έτσι ωραία πλάσματα έλεγα “θέλω μωρά στην πίστα” και γέμισε η πίστα με νεολαίους και την ώρα που λικνίζονται μπροστά σου όμορφα, ζουμπουρλούδικα, αδύνατα λέω “βασανιστείτε μωρά”», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε ότι προτεραιότητα για εκείνον είναι πάντα η οικογένεια.

«Εγώ τα μεγάλωσα τα ανίψια μου. Δεν τα ξεχώρισα ποτέ. Τα έχω όλα σαν παιδιά μου. Αγαπώ όλον τον κόσμο και ειδικά αυτά που είναι κοντινά μου. Ήμουν από πάνω γιατί χάσαμε νωρίς τον πατέρα μας και πρόσφατα και τη μητέρα μας. Η οικογένεια είναι το παν στη ζωή, είναι η συνέχεια της ζωής, είναι η δύναμη, τα στηρίγματα σου, χωρίς την οικογένεια είσαι μόνος σου και η μοναξιά δεν παλεύεται», είπε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
myCAR: Άνοιξε η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για την κατάθεση πινακίδων
Κρούσματα σήμερα στην Αθήνα: Βράζει ο κεντρικός τομέας με 109
Chevron Right