Showbiz

Μανούσος Μανουσάκης για Κιμούλη: Δεν με ενδιαφέρει τι είπε η Παναγιώτα Βλαντή

Ο Μανούσος Μανουσάκης στις πρόσφατες δηλώσεις του σχολίασε όσα είπε η Παναγιώτα Βλαντή για τον Γιώργο Κιμούλη.

Ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης μίλησε στην κάμερα του Open για το ναυάγιο της επιστροφής της σειράς «Τμήμα Ηθών» στον ΑΝΤ1, ενώ παράλληλα ρωτήθηκε σχετικά με την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη και τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του. Μάλιστα σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε η Παναγιώτα Βλαντή σε συνέντευξή της για τον ηθοποιό και θιασάρχη.

Σχετικά με τη σειρά «Τμήμα Ηθών», ο Μανούσος Μανουσάκης αναφέρθηκε στην υπαναχώρηση του ΑΝΤ1 για το remake: «Την επιστροφή για το Τμήμα Ηθών τη σκεφτόταν ο ΑΝΤ1, φαίνεται πως τώρα την… ξεσκέφτηκε. Μας έγινε επίσημη πρόταση, μας ρώτησαν εάν μας ενδιαφέρει, πραγματικά μας ενδιέφερε, όχι μόνο ρομαντικά αλλά και διότι το έγκλημα είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας», είπε για την προσέγγιση που είχε από το κανάλι.

Ενώ για την υπόθεση Κιμούλη, ο γνωστός σκηνοθέτης σχολίασε ότι: «Για τον κύριο Κιμούλη δεν υποβλήθηκε καμία μήνυση, δεν έγινε καμία καταγγελία. Τηλεοπτικά μονάχα καταγγέλθηκε, ένα έωλο πράγμα που μάλλον δεν έχει καμία βάση. Δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο θόρυβος γύρω από το όνομα του Γιώργου Κιμούλη. Δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Ήταν ένα τηλεοπτικό δικαστήριο. Μόνο λόγια», χωρίς να αποκλείει μια συνεργασία μαζί του.

Για τις δηλώσεις της Παναγιώτας Βλαντή στην τελευταία της συνέντευξη, ο Μανούσος Μανουσάκης είπε: «Δεν με ενδιαφέρει τι είπε η κυρία Βλαντή, δεν με ενδιαφέρει τι υποστηρίζει ο καθένας, αν έκανε καλά ο κόσμος που τον στηρίζει ή όχι. Ας κοιτάξει τα δικά της», μένοντας στην προσωπική του άποψη.

Το σχετικό βίντεο:

Συγκεκριμένα η Παναγιώτα Βλαντή στην συνέντευξή της στην Ντονατέλα Αδάμου για την εφημερίδα On Time, τόνισε πως ο Γιώργος Κιμούλης βασάνιζε ηθοποιούς.

Σε ό,τι αφορά το κίνημα Me Too, έχεις πει ότι δεν θα ήθελες ο κόσμος να ξεχάσει όσα έχουν συμβεί.

Ναι και το επαναλαμβάνω επειδή ο κόσμος έχει την τάση να ξεχνά, ότι ελπίζω να μην ξεχάσει. Βλέπω όμως ότι ήδη ο Γιώργος Κιμούλης επέστρεψε στο θέατρο. Τον στηρίζουν κι είναι λάθος να στηρίζεται ο Κιμούλης. Δεν αφορά προφανώς το ταλέντο. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα έπρεπε να στηρίζονται τέτοιες συμπεριφορές. Κακοποιούσε μεν λεκτικά, όχι σωματικά, αλλά πρόκειται για κάτι εξίσου βαρύ.

Προπηλάκιζε, βασάνιζε κόσμο στο θέατρο και πριν από τόσα χρόνια γιατί δεν μιλάμε για το παρόν που όλα βγαίνουν στο φως -το διασαφηνίζω για να απαντήσω κιόλας σε όσους υποστηρίζουν «γιατί δεν έφευγε ο οποιοσδήποτε προσβεβλημένος;»-, δε ήταν εύκολο να αποχωρείς από παράσταση.

Δεν ήταν απλά τα πράγματα. Στην πορεία το πλήρωνες. Ο Κιμούλης βασάνιζε ηθοποιούς. Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έφυγε από παράσταση εξαιτίας του! Μην τα ξεχνάμε αυτά, δεν πρέπει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
SOS για νέες φωτιές την Τετάρτη 23/8: Συναγερμός σε 6 περιφέρειες
Διακοπή ρεύματος στα Άνω Λιόσια λόγω της φωτιάς
Chevron Right