Οι συνέντευξη του Γιώργου Νταλάρα στο «Χαμογέλα και πάλι» όπου αναφέρθηκε με επικριτικό ύφος στους νεότερους συναδέλφους του οι οποίοι εκμεταλλεύονται τη φήμη τους για να βγάλουν χρήματα από τη διαφήμιση έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.
Πολλοί τραγουδιστές αντέδρασαν, υποστηρίζοντας ότι οι εποχές έχουν αλλάξει και η διαφήμιση είναι μέρος της δουλειάς ενός καλλιτέχνη και ένας απόλυτα θεμιτός τρόπος πλουτισμού.
Ανάμεσα σε αυτούς που τοποθετήθηκαν ήταν και ο Θάνος Πετρέλης ο οποίος μίλησε στην κάμερα του «Happy Day».
«Επειδή δεν έχω ακούσει ακριβώς τη δήλωση, πολύ επιδερμικά το είδα σε κάποια σάιτ, νομίζω ότι δεν ισχύει αυτό και δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα στα μπιφτέκια και στα λουκάνικα ή ό,τι άλλο. Αλλά παγκοσμίως οι καλλιτέχνες, είτε είναι τραγουδιστές, είτε είναι ηθοποιοί, έχουν κάποιο brand που το χρησιμοποιούν για να κάνουν διαφήμιση σε κάποια προϊόντα. Οπότε νομίζω ότι είναι μέρος της δουλειάς, χωρίς να είναι ακριβώς η δουλειά μας που είναι το τραγούδι».
Δείτε το σχετικό βίντεο: