Η Ναταλία Δραγούμη αγανακτεί παρακολουθώντας τη Ελλάδα να καίγεται σε πολλά μέτωπα για μέρες.
Η ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφερόμενη στους πολιτικούς της χώρας. Συγκεκριμένα καταγγέλει το γεγονός πως κάθε καλοκαίρι υπάρχουν μεγάλες φωτιές στη χώρα με πολλές απώλειες, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει παρουσιαστεί οργανωμένο σχέδιο δράσης.
«Γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει οργανωθεί απολύτως ΤΙΠΟΤΑ για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών;;;; Αφού ξέρουμε ότι το ραντεβού με τη φωτιά είναι fix κάθε χρόνο… Όλους ρωτάω… Αριστερά, δεξιά, κέντρο, πίσω, μπρος… Καίγονται οι ελπίδες των παιδιών μας», έγραψε στο story που δημοσίευσε.
Ενώ συνέχισε γράφοντας το ποίημα «Η Φωνή της σιωπής», του Αργύρη Χιόνη:
«Θα ’ρθει μια μέρα που τα δέντρα θα μισήσουν την αχαριστία των ανθρώπων και θα σταματήσουν να παράγουν ίσκιο, θροΐσματα κι οξυγόνο.
Θα πάρουνε τις ρίζες τους και θα φύγουν.
Μεγάλες τρύπες θα μείνουνε στη γη εκεί που ήταν πριν τα δέντρα.
Όταν οι άνθρωποι καταλάβουνε τι έχασαν, θα πάνε και θα κλάψουνε πικρά πάνω απ’ αυτές τις τρύπες.
Πολλοί θα πέσουν μέσα. Τα χώματα θα τους σκεπάσουν. Κανείς δεν θα φυτρώσει».