Με ένα τραγούδι της Κωνσταντίνας και συγκεκριμένα το«Θα φύγω με τους φίλους μου για το Κάιρο», η Κατερίνα Καινούργιου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της για τις παρενέργειες που είχε από τη δεύτερη δόση του εμβολιασμού της κατά της Covid-19.
Η παρουσιάστρια, έκανε το εμβόλιο της moderna στο εμβολιαστικό κέντρο στο Μαρούσι.
Με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο, ευχήθηκε «καλή ανοσία», υπαινισσόμενη ότι έχει παρουσιάσει υψηλό πυρετό, αφού αυτό τραγουδά η Κωνσταντίνα στο απόσπασμα του τραγουδιού που επέλεξε η Κατερίνα Καινούργιου να ανεβάσει στο insta story της:
«Μετράω τον πυρετό μου πιάνει ο υδράργυρος φωτιά, 38 και 8, 39 και 9, σαν γυάλινο λουλούδι που σπάει από έρωτα».
Σημειώνεται, ότι μέσα από την εκπομπή της είχε αναφέρει ότι είχε κάνει την πρώτη δόση εμβολίου της Moderna, αλλά δεν είχε εμφανίσει έντονες παρενέργειες τότε.
Δείτε την ανάρτησή της: