Showbiz

Ηλίας Ψινάκης: Η μυστική συμφωνία με τον Τόλη Βοσκόπουλο

Ο Ηλίας Ψινάκης αποκάλυψε τι «συμφώνησαν» με τον Τόλη Βοσκόπουλο αν κάποιος από τους δύο πέθαινε πρώτος.

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (21/7) η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Στο σημείο βρέθηκε – ανάμεσα σε πλήθος κόσμου που θέλησε να πει το τελευταίο αντίο στον πρίγκιπα του λαϊκού τραγουδιού – ο καλός του φίλος, Ηλίας Ψινάκης.

Ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα, μέσω μιας ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό του Instagram, αποκάλυψε μία κρυφή συμφωνία που είχε κάνει με τον αγαπημένο τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως είχε συνεννοηθεί με τον Τόλη Βοσκόπουλο, πως όταν πεθάνει κάποιος από τους δύο, ο άλλος θα πάει ντυμένος στα λευκά στη κηδεία του. Έτσι και έγινε.

«Καλό ταξίδι Τόλη μου. Σ’ ευχαριστώ για όσα περάσαμε μαζί τόσες δεκαετίες. Ήσουν πάντα ένας gentleman, ειλικρινής, γενναιόδωρος, μάγκας και πολύ καλός μου φίλος!!! Ένα βράδυ στις καμπάνες όταν ήμασταν νέοι είχαμε πει γελώντας: “Οποίος πεθάνει πρώτος απ’τούς δυο μας, ο άλλος θα έρθει με άσπρα στην κηδεία. Η φωτό είναι από τον Αύγουστο του 1996 στην Κέρκυρα στο γάμο του Τόλη και της Άντζελας που είχα πάει με τον Σάκη…» έγραψε στο Instagram ο Ηλίας Ψινάκης.

https://www.instagram.com/p/CRgt3QRDk9J/

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Υπερψηφίστηκε εν μέσω έντονης αντιπαράθεσης το νομοσχέδιο για το «νέο σχολείο»
Κορονοϊός: Έρχονται SMS για τρίτη δόση μόνο με εμβόλια mRNA
Chevron Right