Showbiz

Μιράντα Πατέρα – Γιώργος Μανίκας: Μαζί σε αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά

Η μητέρα της Αλεξάνδρας Νίκα και το γνωστό μοντέλο είναι ζευγάρι και δεν το κρύβουν.

Η Μιράντα Πατέρα, γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, είναι η μητέρα της Αλεξάνδρας Νίκα, η οποία έφερε μόλις στον κόσμο το πρώτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Όμως, η νέα «γιαγιά» – το εγγόνι της ήρθε στον κόσμο το μεσημέρι της Παρασκευής- απέχει πολύ από το πρότυπο των γιαγιάδων που έχουμε συνηθίσει. Μιλάμε για μια εξαιρετικά δυναμική γυναίκα, εξαιρετικής ομορφιά, την οποία είδαμε το προηγούμενο διάσημα να συνοδεύει την κόρη της στις συναυλίες του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Λονδίνο και στο Ηρώδειο.

Η Μιράντα Πατέρα υπήρχε από καιρό η φήμη ότι είναι σε σχέση με τον Γιώργο Μανίκα, μοντέλο, φίλο και κουμπάρο του Δημήτρη Αλεξάνδρου, του οποίου έχει βαφτίσει τον γιο.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σύμφωνα με πληροφορίες το διάστημα της πανδημίας και πλέον κυκλοφορούν ανοιχτά μαζί. Η τελευταία φορά που ο φακός τους συνέλαβε παρέα ήταν σε αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος διατηρεί στενούς φιλικούς δεσμούς με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κρίσιμη συνάντηση Ευρωπαίων υπουργών Άμυνας στο Βερολίνο στον απόηχο του «αόρατου» Oreshnik
Συγχαρητήρια Ανδρουλάκη σε Φάμελλο για τη νίκη του στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ
Chevron Right