Showbiz

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος η Μαρία Κορινθίου – Το μήνυμά της

Με στόχο «να βάλει το δικό της λιθαράκι», η Μαρία Κορινθίου ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Δάφνης – Υμηττού.

Η Μαρία Κορινθίου αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά και έτσι ανακοίνωσε, σήμερα (04/09), την υποψηφιότητά της στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη του Τάσου Μπινίσκου στον Δήμο Δάφνης – Υμηττού.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανέφερε σε ανάρτησή της στο Instagram το εξής: «Ύστερα από πολλή σκέψη και εκτενέστερες συζητήσεις, αποφάσισα να στηρίξω τον δήμαρχο της Δάφνης – Υμηττού, Αναστάσιο Μπινίσκο, και τον συνδυασμό “Η πόλη μάς ενώνει”. Είναι πολύ σημαντικό για έμενα να με εμπιστεύονται και, πάνω απ’ όλα, να με πιστεύουν άνθρωποι που παλεύουν και αυτοί με τον τρόπο τους για ένα καλύτερο, ομορφότερο, ανεπτυγμένο τόπο».

Ακόμα, η ίδια πρόσθεσε: «Όλοι είμαστε μέρος αυτού και όλοι μας δημιουργούμε και διαμορφώνουμε, με την ιδιοσυγκρασία μας και την ταυτότητά μας, τις κοινότητες, τους δήμους, τις περιφέρειες και την ίδια μας τη χώρα. Είμαστε μέρος του όλου και είμαστε η φωνή που πρέπει να ακούγεται. Η δική μου φωνή, λοιπόν, δημιουργείται μέσα από την τέχνη μου και την αγάπη μου να μοιραστώ, να προσφέρω τις γνώσεις μου όλων αυτών των χρόνων (τελικά είναι πολλά τα χρόνια) και να δημιουργήσω ένα μικρό υπόβαθρο για την εξάπλωση και την ανάπτυξη του πολιτισμού μας, της ιστορίας μας και των τεχνών. Έτσι, λοιπόν, χέρι-χέρι και αγκαλιά με ανθρώπους έμπειρους, να βάλουμε και εμείς το δικό μας λιθαράκι και να προσφέρουμε ό,τι μπορούμε με πολλή αγάπη!».

https://www.instagram.com/p/CwxLyolIoQe/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Μητσοτάκης: Προσκλητήριο Μητσοτάκη για συμμετοχή της Ινδίας στην τριμερή Σύνοδο Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ
Εντυπωσιακό βίντεο: Ο «Σκοπελίτης» παλεύει με τα κύματα έξω από τη Νάξο
Chevron Right