Showbiz

Μέλπω Ζαρόκωστα: «Είμαι κοντά στο να πω ότι νίκησα τον καρκίνο, χτύπα ξύλο»

Η Μέλπω Ζαρόκωστα μίλησε για τις συνεργασίες κατά τη διάρκεια της καριέρας της και τις δύο φορές που κινδύνευσε η ζωή της.

Η Μέλπω Ζαρόκωστα σε πρόσφατη συνέντευξη αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία που είχε με τον μεγάλο Λάμπρο Κωνσταντάρα από τα πρώτα της βήματα. Επίσης μίλησε για τις δύο φορές που έφτασε να κινδυνεύσει η ζωή της.

Η ηθοποιός μιλώντας στον Ανδρέα Θεοδώρου για το περιοδικό Λοιπόν αποκάλυψε πως πλέον έχει περάσει το στάδιο των τακτικών ελέγχων για τον καρκίνο του μαστού που αντιμετώπισε.

«Δεν θα χαρακτήριζα ιδιότροπο τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Ήταν ευαίσθητος άνθρωπος, υπέφερε αρκετά σε ψυχολογικό επίπεδο. Λυπάμαι που έφυγε τόσο νωρίς και μας στέρησε από την πληθωρική καλλιτεχνική του παρουσία. Ήταν ένα σπάνιο θεατρικό φαινόμενο, του χρωστάω πολλά. Όταν ήρθα από το εξωτερικό στα τέλη της δεκαετίας του ’50, με άρπαξε κυριολεκτικά στον θίασό του, και με βοήθησε έτσι στα πρώτα βήματά μου, ώστε να καθιερωθώ σιγά σιγά και στην Ελλάδα», είπε για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Φτάσατε ποτέ κοντά στον θάνατο;

«Εκτός του καρκίνου, ίσως και μια φορά μικρό κορίτσι, λίγο πριν πάω σχολείο, όταν έπεσα από τον πρώτο όροφο στο σπίτι της γιαγιάς μου στις Τζιτζιφιές. Την γλίτωσα ευτυχώς με θλάσεις και κάποιο κάταγμα στο χέρι. Μετά από 24 χρόνια περίπου από τη μαστεκτομή, έχω αφήσει πια και τους τακτικούς ελέγχους. Νομίζω ότι είμαι κοντά στο να πω ότι νίκησα τον καρκίνο. Χτύπα ξύλο, παρ’ όλα αυτά», συμπλήρωσε η Μέλπω Ζαρόκωστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Γιορτή σήμερα 21/3 – Τι λέει το εορτολόγιο
Survivor 2024: Πλήρης ρήξη Γκιουλέκα με την κόκκινη ομάδα - Ο Χριστόφορος είναι ο 4ος για αποχώρηση στις 21/3
Chevron Right