Showbiz

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός – ποιος τον αντικαθιστά στο «Μπαμπάδες με ρούμι»

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης νοσηλεύεται από το βράδυ της Τετάρτης και η δανάη Μπάρκα μετέφερε σήμερα στην έναρξη της εκπομπής της όλα να νέα για την υγεία του.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης νοσηλεύεται από το βράδυ της Τετάρτης στο νοσοκομείο Γεννηματάς μετά από έμφραγμα που υπέστη. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία -βρίσκεται εκτός κινδύνου- όπως είπε σήμερα στην αρχή του «Πάμε Δανάη» η Δανάη Μπάρκα, η οποία μεγάλωσε στο πλάι του, αφού μιλάμε για τον σύντροφο της μητέρας της Βίκυς Σταυροπούλου.

Η Δανάη ευχαρίστησε εκ μέρους της οικογένειάς για τα μηνύματα συμπαράστασης και τις ευχές που έλαβαν και εξήγησε τι θα γίνει με την παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» που ήταν sold out για τον επόμενο μήνα στο θέατρο Αλίκη.

«Ευχαριστούμε για τα μηνύματα, γιατί έγινε γνωστό ότι ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι στο νοσοκομείο. Πέρασε μία δύσκολη περιπέτεια υγείας, όλα είναι όμως πολύ καλά. Την Τετάρτη το βράδυ υπέστη ένα έμφραγμα, τώρα όμως είναι καλά, όσο καλά μπορεί να είναι σε μία τέτοια κατάσταση. Από βδομάδα θα δούμε τι μπορώ να πω, γιατί δεν έχω πάρει και την άδειά του. Ο μόνος λόγος που λέω τώρα τι έχει συμβεί είναι επειδή τα τηλέφωνα είναι πάρα πολλά, τα μηνύματα είναι πάρα πολλά.

Τον είδα, κάναμε τις αγκαλιές μας, αυτές τις αγκαλιές που τα γιατρεύουν όλα, ακόμα και τα δύσκολα περιστατικά που φυσικά χρειάζονται γιατρούς. Αλλά γιάτρεψε αυτός εμένα κι εγώ όσο μπορούσα αυτόν. Είναι στο νοσοκομείο Γεννηματάς, εκτός κινδύνου, σε μία ειδική μονάδα θεραπείας που παρακολουθείται. Τα νεότερα θα τα μάθουμε τις επόμενες ημέρες. Βγήκε και ανακοίνωση από το θέατρο Αλίκη ότι δεν θα γίνουν οι παραστάσεις.

Ήταν κάτι συνέβη εντελώς ξαφνικά που όμως ευτυχώς δεν ήταν μόνος του, ήταν με τη μαμά μου, οπότε αντελήφθησαν αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ήταν όλο εντελώς τυχαίο και γρήγορο και ξαφνικό. Πέρασε κάποιες δύσκολες φάσεις, αλλά τολμώ να πω τέλος καλό, όλα καλά, από την άποψη ότι βρέθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, έγιναν όλα πολύ γρήγορα και χθες που μπόρεσαν να τον δω για λίγα λεπτά ήταν δυνατός και ήρεμος και τώρα θα προσέχουμε όλοι λίγο παραπάνω -νομίζω ότι ήταν καμπανάκι για όλους μας» είπε η Δανάη Μπάρκα.

Και λίγο αργότερα επανήλθε στο θέμα για να ενημερώσει το κοινό αναφορικά με τη συνέχιση της παράστασης «Μπαμπάδες με ρούμι» στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

«Να σας πω ότι η παράσταση μέχρι την Κυριακή φυσικά δεν θα γίνει αλλά από Τετάρτη, επειδή πραγματικά μιλάμε για ένα θέατρο που ήταν γεμάτο για ένα μήνα μετά, ακριβώς επειδή οι ηθοποιοί αλλά και οι παραγωγοί θέλουν οι άνθρωποι να δουν αυτή την παράσταση, θα γίνει μια αντικατάσταση. Κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει από τον Μιχάλη Ρέππα που έχει γράψει και το έργο. Κατά πάσα πιθανότητα η ανακοίνωση θα γίνει την επόμενη εβδομάδα από το θέατρο Αλίκη».

Ακούστε τι είπε η Δανάη Μπάρκα σήμερα στην έναρξη του «Πάμε Δανάη»:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Πότε αρχίζει το εορταστικό ωράριο Πάσχα 2024 - Οι νέες ώρες τη Μ. Εβδομάδα
Γάζα: Ο ισραηλινός στρατός λέει ότι το νοσοκομείο αλ Σίφα συνδέεται με δίκτυο τούνελ της Χαμάς
Chevron Right