Η ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής Showtime Productions (The Bachelor 1 2, 3 & 4) ότι το θρυλικό «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» θα γίνει 2 ταινίες, εικοσιπέντε χρόνια μετά από το άδοξο φινάλε της τηλεοπτικής σειράς, έφερε ρίγη συγκίνησης στους φανατικούς της μαύρης κωμωδίας των Ρήγα – Αποστόλου.
Επιτέλους, οι θεατές θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε ποια θα είναι η έκβαση του σχεδίου εκδίκησης που κατέστρωσαν η Αλέκα, η Ντομινίκ, η Φωφώ και η Πόπη σε βάρος του Γεράσιμου μαντά, του κοινωνικού λειτουργού που τις κακοποίησε σεξουαλικά στο ορφανοτροφείο όπου ζούσαν.
Όπως είναι φυσικό τους ρόλους των τεσσάρων γυναικών, πιθανόν και των άλλων ηρώων, θα υποδυθούν νέες ηθοποιοί, νέες όχι από την άποψη της ηλικίας, αλλά με την έννοια ότι δεν μετείχαν στην προηγούμενη διανομή.
Ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης είχε σήμερα όλες τις πληροφορίες για την πορεία του κάστινγκ για τις ταινίες. Όπως είπε στο «Fay’s Time», το πρώτο πρόσωπο που «κλείδωσε» είναι η Μαρία Λεκάκη. Έμπειρή κωμικός, με μεγάλη απήχηση στο κοινό που έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Αλέξανδρο Ρήγα, ο οποίος υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία.
Η Μαρία Λεκάκη σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έχει πει το «ναι», ενώ συνεχίζονται οι συζητήσεις με την Ελένη Καστάνη, που μετείχε και στη σειρά, και με την Γιούλη Τσαγκαράκη.
Δείτε το σχετικό βίντεο: