H εντυπωσιακή Drag Queen, κατά κόσμον, Θέμης Θεοχάρογλου, που προκάλεσε πλήθος συζητήσεων με τη συμμετοχή της σε τηλεοπτική διαφήμιση γνωστού σαμπουάν, αποκάλυψε πτυχές της ζωής της, μίλησε για την σεξουαλική της ταυτότητα αλλά και το bulying που δεχόταν από μικρό παιδί στον ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Μιλώντας για την μητέρα της είπε «ήταν από πάντα δίπλα μου, ήταν η πρώτη που έμαθε τη σεξουαλική μου ταυτότητα. Είχε καταλάβει ότι υπήρχε κάτι διαφορετικό. Τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά με τον πατέρα του επειδή ήταν πιο συντηρητικός» «Ο μπαμπάς μου μεγάλωσε διαφορετικά, ποτέ δεν καθίσαμε να κάνουμε μία συζήτηση για την σεξουαλική μου ταυτότητα. Εκτίμησα το ταξίδι που έκανε για να φτάσει στην πλήρη αποδοχή» ανέφερε.
«Έχουμε όλοι οι άνθρωποι ανάγκη από αγάπη. Οικογένεια δεν είναι μόνο αυτή που σε γεννάει αλλά και αυτή που δημιουργείς».
Για τη Holly Grace τα αρνητικά σχόλια ξεκίνησαν από τα παιδικά της χρόνια ακόμα. Αποκάλυψε το σκληρό bullying που έχει υποστεί στο σχολικό περιβάλλον και το πώς διαχειρίστηκε εκείνες τις δύσκολες στιγμές.
«Η πορεία ήταν δύσκολη από τα παιδικά μου χρόνια. Το bullying δεν έχει σταματήσει ποτέ μέχρι και σήμερα. Στο σχολείο τα παιδιά με κορόιδευαν και με έλεγαν “γυναικούλα” και τώρα βγαίνω στην ελληνική τηλεόραση μία γυναικάρα. Χαίρομαι έστω γι΄αυτό» ομολόγησε.
Με αφορμή την πρόσφατη εν λόγω διαφήμιση με πρωταγωνιστές μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας θυμήθηκε τις φορές που κι εκείνος κυκλοφορούσε με το κεφάλι χαμηλά ρίχνοντας τη φράντζα μπροστά στο πρόσωπό του.
«Είχα ένα βίαιο σχολικό περιβάλλον. Δεν γύριζα στο σπίτι από τον σύντομο δρόμο γιατί μου την είχαν στημένη. Έχει τύχει να με χτυπήσουν, να με απειλήσουν, αλλά συνήθως με έβριζαν» είπε.