Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Συνεχίζει τις βουτιές της – η νέα φωτογραφία της με μαγιό στο Instagram

Η Ελένη Μενεγάκη αποδεικνύει καθημερινά για ποιον λόγο είναι η μία μοναδική στην καρδιά των Ελλήνων τηλεθεατών.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν κατέχει τυχαία τα σκήπτρα της νούμερο ένα παρουσιάστριας της ελληνικής τηλεόρασης. Στην μακριά διαδρομή της έχει αποδείξει πως δεν υπάρχει άνθρωπος ή κατάσταση ικανοί να την κάνουν χάσει το cool της στον «αέρα».

Το ίδιο ισχύει και στις διαπραγματεύσεις της με τα κανάλια. Εδώ και χρόνια η Ελένη πρώτη αναχωρεί για διακοπές το καλοκαίρι και τελευταία επιστρέφει το φθινόπωρο. Είναι, λένε, απαράβατος όρος για να εξασφαλίσει κάποιος τη συνεργασία της, αφού η παρουσιάστρια, εκτός από fan του ελληνικού καλοκαιριού, το οποίο απολαμβάνει στο έπακρο, είναι αφοσιωμένη μητέρα και σύζυγος και θέλει να περνάει ποιοτικό χρόνο με τους δικούς της ανθρώπους.

Έτσι, μετά από μερικές εβδομάδες «αποσυμπίεσης» στην Άνδρο, όπου βρίσκεται το καταφύγιο που δημιούργησαν μαζί με τον σύζυγό της Ματέο Πανταζόπουλο, η ωραία Ελένη έβαλε πλώρη για το Ιόνιο όπου αρμενίζει εδώ και ένα δεκαήμερο απολαμβάνοντας τον ήλιο και τα σμαραγδένια νερά.

Από το Ιόνιο είναι όλες οι φωτογραφίες στο σκάφος που έχει αναρτήσει τις προηγούμενες ημέρες.

Η τελευταία ανάρτηση, που ανέβηκε πριν από λίγα λεπτά, είναι χαρακτηριστική. «Καλοκαιράκι πρωινό μπανάκι …» γράφει η παρουσιάστρια που εντυπωσιάζει με την άψογη σιλουέτα της και τη λάμψη της υγείας στο πρόσωπό της.

https://www.instagram.com/p/ChWp99eDLKw/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Λήγει η προθεσμία για αίτηση
Κουτσούμπας: Πρότυπο αγωνιστικότητας για τη νέα γενιά ο Μίλτος Τεντόγλου
Chevron Right