Ένα ξεχωριστό δώρο έκανε η Μαρία Καβογιάννη στους θαυμαστές της που της ευχήθηκαν για την ονομαστική γιορτή της τον Δεκαπενταύγουστο. Η πρωταγωνίστρια του «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, μετά από την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της σειράς του Mega, επέστρεψε στα τηλεοπτικά πλατό, αυτή τη φορά για τις ανάγκες της σειράς της ΕΡΤ «Μια νύχτα του Αυγούστου», βασισμένης στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Βικτόρια Χίσλοπ.
Πρόκειται για την συνέχεια του «Νησιού» που εκτυλίσσεται μετά από το κλείσιμο της Σπιναλόγκας και παρακολουθεί τις ζωές των ανθρώπων που επιβίωσαν σε Κρήτη και Αθήνα.
Για τις ανάγκες της σειράς «Μια νύχτα του Αυγούστου», η Μαρία Καβογιάννη άλλαξε το χρώμα των μαλλιών για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια και έτσι, αντί για ξανθιά, θα τη δούμε κοκκινομάλλα.
Τη νέα σειρά που θα ολοκληρωθεί σε 14 επεισόδια σκηνοθετεί η Ζωή Σγουρού.
https://www.instagram.com/p/ChIaquhLJJH/
https://www.instagram.com/p/Cg2EBf-qDEo/