Showbiz

Μελίνα Νικολαΐδη: Τι της ευχήθηκε ο σύντροφός της Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης για τα γενέθλιά της

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη έγινε 19 χρονών και ο σύντροφός της Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης της ευχήθηκε δημόσια μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο Λονδίνο για τα γενέθλια της κόρης της, Μελίνα Νικολαΐδη. Η νεαρή Μελίνα, κόρη της τραγουδίστριας και του Ντέμη Νικολαΐδη, είναι από τον Σεπτέμβριο φοιτήτρια στη βρετανική πρωτεύουσα και πηγαινοέρχεται στην Αθήνα όταν το επιτρέπει το πρόγραμμά της.

Σε μια από αυτές τις σύντομες επισκέψεις της στην Αθήνα, ο φακός συνέλαβε τη Μελίνα να διασκεδάζει στον Έναστρον όπου τραγουδάει η μητέρα της, με τον σύντροφό της, αθλητή της ΑΕΚ, γυμναστή και ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στη Γλυφάδα, Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Ήταν η πρώτη φορά που το ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί σε έξοδό του -ακόμα και στα προφίλ τους στο Instagram μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχαν κοινές φωτογραφίες τους.

Με την ευκαιρία των γενεθλίων της αγαπημένης του, η οποία γίνεται 19 χρονών, ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης ανέβασε στα instastories μια κοινή τους φωτογραφία και έκανε μια ευχή: «Αγάπη μου χαρούμενα γενέθλια. Υγεία, χαμόγελα και όνειρα».

ΜΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Η ανάρτηση του αθλητή, ήρθε μετά από τη δήλωση «υποστήριξης» της Δέσποινας Βανδή, η οποία κατά την αναχώρησή της από την Αθήνα δήλωσε: «Εμένα με νοιάζει που το παιδί μου είναι ευτυχισμένο. Και οι δύο είναι ευτυχισμένοι, είναι υπέροχο και αυτό θέλει ο κάθε γονιός, έτσι δεν είναι;» αναρωτήθηκε η τραγουδίστρια, απαντώντας σε ερώτηση για την διαφορά ηλικίας (15 χρόνια) ανάμεσα στους ερωτευμένους.

Πως σχολίασε το «Happy Day» τα γενέθλια της Μελίνας Νικολαΐδου:

Η Δέσποινα Βανδή για τα γενέθλια της κόρης της:

https://www.instagram.com/p/CoZjllYMa8W/?hl=el

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Το κόλπο με το μαγνητάκι ψυγείου για οικονομία στη θέρμανση
Σαμαράς για Μανούσο Βολουδάκη: Η απώλειά του βυθίζει σε απέραντη θλίψη τους πάντες
Chevron Right