Εν το μέσω συζητήσεων για το ποιος ηθοποιός είναι ο «κατάλληλος» για να ενσαρκώσει τον θρυλικό Τζέιμς Μποντ στη νέα ταινία, ο Πιρς Μπρόσναν έκανε το δικό του σχόλιο για τον Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον που έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να γίνει ο νέος 007.
Σημειώνεται πως ο Ουαλός ηθοποιός Πιρς Μπρόσναν είχε υποδυθεί τον Τζέιμς Μποντ σε τέσσερεις ταινίες: «GoldenEye», «The World is Not Enough», «Die Another Day» και «Tomorrow Never Dies», οπότε τα λόγια του έχουν μεγάλη βαρύτητα.
Έτσι σε πρόσφατη ερώτηση που δέχθηκε αναφορικά με το αν ο 33χρονος ηθοποιός Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον είναι κατάλληλος για τον ρόλο, απάντησε:
«Ήταν ο πολύ καλός στο «The Greatest». Διάβασα τα νέα για το ενδεχόμενο να είναι ο επόμενος Μποντ και νομίζω ότι έχει τις ικανότητες, το ταλέντο και το χάρισμα για να κάνει καλή δουλειά».
Πηγή: SERGIO PEREZ – EPA
«Ο Μποντ είναι η δουλειά του Άαρον»
Το δημοσίευμα της Sun αναφέρει ότι μπορεί ακόμα να μην έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία της εταιρίας δικαιωμάτων του Τζέιμς Μπόντ με κάποιον ηθοποιό, όμως ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον βρίσκεται πολύ κοντά στο να γίνει ο νέος 007. «Ο Μποντ είναι η δουλειά του Άαρον, αν επιθυμεί να την αποδεχτεί. Η επίσημη προσφορά είναι στο τραπέζι και περιμένουν να ακούσουν την απάντησή του» αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.
Εκτός όμως από τον ταλαντούχο 33χρονο ακούστηκαν και τα ονόματα των Τομ Χάρντι, Χένρι Κάβιλ και Κίλιαν Μέρφι, οι οποίοι όμως φαίνεται πως θα συνεχίσουν την υποκριτική τους καριέρα με άλλους ρόλους.
«Το βρίσκω γοητευτικό και υπέροχο που οι άνθρωποι με βλέπουν σε αυτόν τον ρόλο. Το εκλαμβάνω ως μεγάλο κομπλιμέντο» δήλωσε στο Numero την περασμένη εβδομάδα για την υποψηφιότητα του, ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον.