Showbiz

Η Κατερίνα Καινούργιου κουμπάρα: Εκθαμβωτική στον γάμο της κολλητής της

Η Κατερίνα Καινούργιου πάντρεψε την συνεργάτιδά της Μάιρα Γρυπαίου και τον αγαπημένο της Κώστα Τζιώτη στις 20 Αυγούστου στην Κεφαλλονιά.

Η Μάιρα Γρυπαίου, η hairstylist επιμελείται τα μαλλιά της Κατερίνας Καινούργιου σε όλες στις δημόσιες εμφανίσεις της, παντρεύτηκε το σαββατοκύριακο στην πατρίδα της, την Κεφαλλονιά, με κουμπάρα την Katken.

Η παρουσιάστρια, η οποία είχε προσφερθεί να είναι αυτή που θα παντρέψει την αγαπημένη συνεργάτιδά της με τον σύντροφό της Κώστα Τζιώτη, ταξίδεψε τις προηγούμενες ημέρες στην Κεφαλλονιά από όπου κατάγεται η hairstylist για το μυστήριο και τη δεξίωση, που πραγματοποιήθηκαν δίπλα στη θάλασσα, με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν μερικές τελευταίες ημέρες διακοπών.

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε αναρτήσει κάποια stories από την προετοιμασία για τον γάμο. Σε ένα μάλιστα από αυτά απευθύνονταν στη φίλη της, σχεδιάστρια μόδας Μαρία Κονίδη, η οποία φημίζεται για τις νυφικές δημιουργίες της, έγραφε: «Με βλέπει συνέχεια ο κόσμος εδώ και σου λέει ράβει το νυφικό της. Ποιο νυφικό; Εδώ μου΄ ραψες το μπλε που έγινε πανικός, ετοιμαζόμαστε για το κουμπαρίστικο που θα παντρέψω την Μάιρα. Το νυφικό θα αργήσει φίλη, ράβε κουμπαρίστικα»

Τελικά, η εμφάνισή της στον γάμο, δεν απογοήτευσε. Με έξωμη πορτοκαλί τουαλέτα με σκίσιμο ως τη μέση, το οποίο αποκάλυπτε τα μακριά πόδια της, και glitter αξεσουάρ, η Κατερίνα Καινούργιου μαγνήτισε τα βλέμματα.

Όμως, το «κερασάκι στην τούρτα» του διήμερου εορτασμού για τον γάμο ήταν άλλο. Η Κατερίνα Καινούργιου υπέγραψε όπως συνηθίζεται κα κάνουν οι ανύπαντρες φίλες της νύφης το γοβάκι της και, δίπλα στο δικό της, συμπλήρωσε το όνομα του φίλου της Νίκου Κοκλώνη.

https://www.instagram.com/p/Chg_jCWrOPF/?hl=el

https://www.instagram.com/p/ChfYswUrvC8/?hl=el

https://www.instagram.com/p/ChcpCaPopMj/?hl=el

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Μπαρτσελόνα: Ο «ηγέτης» που οδηγεί την ομάδα
Θανάσης Καμπαγιάννης: Σκάνδαλο υποκλοπών: Να τραβήξουμε την κόκκινη γραμμή
Chevron Right