Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη παντρεύτηκαν το Σάββατο 7 Αυγούστου στη γενέτειρα εκείνης, τη Σύρο, και επισφράγισαν τον γάμο τους με ένα μεγάλο πάρτι, στο οποίο παραβρέθηκαν, εκτός των φίλων και συγγενών, σχεδόν το σύνολο των συντελεστών των «Άγριων Μελισσών» καθώς και τα μέλη της μπάντας εκείνου, των Polkar, Γιάννης Κυρατσός, Λάζαρος Πλιάμπας, Γιάννης Μπέλος, Γιώργος Αβραμίδης και Μιχάλης Καρανίκος.
Όμως, η μεγάλη έκπληξη για τους θαυμαστές του ζευγαριού ήρθε την επόμενη ημέρα.
Οι Polkar έδωσαν μια προγραμματισμένη συναυλία στη Χρούσσα της Σύρου με frontman -ως συνήθως- τον Γιώργο Παπαγεωργίου και special guest τη Δανάη Μιχαλάκη.
Η μπάντα από τη Θεσσαλονίκη έπαιξε αγαπημένα δικά της τραγούδια, covers που έχουν ταυτιστεί με τον ήχο της, καθώς και νέο υλικό για να μοστράρει το «Αθηναϊκό της μαύρισμα».