Showbiz

Λένα Παπαληγούρα: «Ήθελα πάντα να κάνω πάνω από δύο παιδιά, εγώ δεν είχα αδέρφια»

Η Λένα Παπαληγούρα μίλησε για την οικογένειά της και ανέφερε πως θα ήθελε ένα ακόμη παιδάκι.

Η Λένα Παπαληγούρα ήταν καλεσμένη του Τάσου Ιορδανίδη στους Μπαμπά-δες το Σάββατο 20/1.

Η ηθοποιός είναι μητέρα δύο αγοριών, του Αντώνη και του Αναστάση από τον γάμο της με τον Άκη Πάντο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018 και η Λένα Παπαληγούρα αποκάλυψε πως παλιότερα πίστευε πως δεν θα κάνει τη δική της οικογένεια. Ωστόσο νιώθει ευγνώμων που αυτό τελικά συνέβη.

Τώρα πια δεν αποκλείει ένα ακόμη παιδί, ενώ όπως είπε θα ήθελε πολύ ένα κοριτσάκι. Βέβαια δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της: «Ήθελα πάντα να κάνω παραπάνω από δύο και τρία παιδιά γιατί εγώ δεν είχα αδέρφια και μεγάλωσα με αρκετή  μοναξιά. Βέβαια αυτό είχε και πολλά καλά. Ένας λόγος που ασχολήθηκα με το θέατρο ήταν κι αυτός. Σίγουρα όμως μου έλειπε πολύ η παρέα.  Θα ήθελα να έχω έναν αδερφό ή αδερφή. Έχουν τρομερό δέσιμο οι γιοι μου.

Θα ήθελα και ένα κοριτσάκι. Θα ήθελα τρίτο παιδί όχι στην παρούσα φάση για την ώρα είμαστε πολύ καλά. Περνάμε πολύ καλά. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη στη ζωή, δεν πίστευα ποτέ ότι θα βιώσω όλα αυτά σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Ήθελα πολύ να έχω παιδιά αλλά πίστευα ότι δεν θα τα καταφέρω, ότι δεν θα βρω σύντροφο, ότι δεν θα μπορώ να κάνω. Κοιτάω τον Άκη και δεν πιστεύω ότι έχουμε καταφέρει να έχουμε αυτή την οικογένεια», είπε στον Τάσο Ιορδανίδη.

Δείτε τη Λένα Παπαληγούρα τους «Μπαμπά-δες»:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Γλυφάδα: Συμπλοκή ανηλίκων - Δύο τραυματίες, ο ένας από μαχαίρι
Τουρκία: Πρώην υπάλληλος της Κεντρικής Τράπεζας καταγγέλλει για νεποτισμό την κυβερνήτρια Χαφιζέ Ερκάν
Chevron Right