Ο Διονύσης Ζάχος μίλησε στο The 2Night Show για το ξεκίνημά του στην τηλεόραση σε ηλικία 22 ετών δίπλα στη Ρούλα Κορομηλά. Όπως είπε έμεινε στο show της για έναν χρόνο περίπου κι όταν τον ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αν πληρώθηκε γι’ αυτό απάντησε πως πληρωνόταν μόνο το ταξί του. Στη συνέχεια βρέθηκε μαζί με την Tατιάνα Στεφανίδου στο Alter και στη συνέχεια στον ΑΝΤ1.
Συγκεκριμένα ο Διονύσης Ζάχος είπε ότι: «Δεν έχω πληρωθεί ποτέ από την τηλεόραση. Ξεκίνησα το 1999 στο «Μπράβο» με τη Ρούλα Κορομηλά, της χρωστάω πολλά. Μετά στην τηλεόραση με ανακάλυψε η Τατιάνα, με βοήθησε και εκείνη, με πήρε αλλά όχι στα πάνελ. Ήμουν αντίθετος με το να έχεις άποψη για τα πάντα. Η μόδα με τα μεσημεριανά δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα, τα μεσημεριανά έγιναν πρωινάδικα. Η Τατιάνα με έβγαλε στον δρόμο, παίρναμε τα εξώφυλλα των περιοδικών της εποχής και τα έκανα εικόνα», εξηγώντας πως τότε ήταν αρκετά νέος και παράλληλα δούλευε και σε νυχτερινά μαγαζιά.
Το σχετικό απόσπασμα:
Όταν θέλησε να σπουδάσει υποκριτική είχε περάσει μετά από εξετάσεις σε τρεις σχολές, η μία από αυτές ήταν του Εθνικού Θεάτρου. Μάλιστα είχε πάρει μέρος σε έργα ρεπερτορίου όπως ήταν η παράσταση «Ο θάνατος του εμποράκου». Όταν έπαιξε στην παράσταση «Δωμάτιο μηδέν» όπως ανέφερε οι εφημερίδες έγραφαν: «Ο Ζάχος σε ψυχιατρείο» χωρίς να εξηγούν ότι ήταν μέρος της υπόθεσης του έργου.
Ο Διονύσης Ζάχος διηγήθηκε μια απίστευτη ιστορία με τον Ανδρέα Μπάρκουλη που ζήτησε να τον γνωρίσει όταν υποδυόταν τη Ρένα Βλαχοπούλου σε μια παράστασή του. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής τότε του χάρισε το βιολί που έπαιζε στην ταινία «Μια τρελή σαραντάρα» της Φίνος Φιλμ. Βέβαια στη συνέχεια χρειάστηκε να το επιστρέψει στην οικογένεια του Ανδρέα Μπάρκουλη, αλλά ένιωσε μεγάλη τιμή.
Όσα είπε ο Διονύσης Ζάχος για τον Ανδρέα Ζάχο:
Μια από τις πιο πρόσφατες δουλειές του είναι η συμμετοχή του στην ταινία «Η Θυσία» του Μπάμπη Τσόκα με θέμα την παρουσία του Κώστα Καρυωτάκη στην Πρέβεζα. Ενώ μια προσωπική του επιτυχία είναι η εξασφάλιση των δικαιωμάτων του σεναρίου μιας ταινίας που πρωταγωνιστούσε η Ρένα Βλαχοπούλου για να ανέβει στο θέατρο την επόμενη σεζόν. Στο σημείο αυτό ο Διονύσης Ζάχος αφηγήθηκε και την πρώτη του γνωριμία με την Ρένα Βλαχοπούλου όταν ήταν ακόμη μαθητής Λυκείου.