Showbiz

The 2Night Show – Μαρία Θωμά: Από το σχήμα των XANAZOΟ στην τελευταία ταινία του Μπραντ Πιτ

Η Μαρία Θωμά μίλησε στο The 2Night Show για τη Formula 1 και τη νέα της ζωή στο Λονδίνο.

Στην παρέα του The 2Night Show βρέθηκε η Μαρία Θωμά, ένα ταλαντούχο κορίτσι που έβαλε το lifestyle στην εκπομπή «Formula 1 Show» του ΑΝΤ1. Γνωστή στο κοινό αφού εκτός από το συγκρότημα XANAZOΟ κι έχει συμμετοχές σαν ηθοποιός σε σειρές του Ανδρέα Γεωργίου στις σειρές Δίδυμα Φεγγάρια και Τατουάζ. Παράλληλα, έχει περάσει από το ριάλιτι Φάρμα όταν ακόμη παιζόταν στον ΑΝΤ1.

Η Μαρία Θωμά είναι και τραγουδίστρια και για 10 χρόνια ήταν μέλος του συγκροτήματος XANAZOΟ, όπου εισέπραξε πολλή αγάπη από τα παιδιά και τους γονείς τους. Από την εποχή που φοιτούσε στη δραματική σχολή, δούλευε στο θέατρο. Τώρα πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «The Big Game», στο θέατρο Αλκμήνη, ενώ συμμετέχει και στην ταινία The Actors διπλα στον Μελέτη Ηλία.

Πλέον μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στην Αθήνα και το Λονδίνο, όπου ζει με τον σύντροφό της Ίαν Χολμς. Μαζί του γνώρισε τον κόσμο της Formula 1, αφού είναι ο διευθυντής των δικαιωμάτων των μέσων ενημέρωσης στη Formula 1 παγκοσμίως. Μάλιστα έχει έναν ρόλο στην τελευταία ταινία του Μπραντ Πιτ, η οποία θα γυρίζεται σε πίστα με κανονικούς αγώνες με θέμα τη Formula 1.

Η Μαρία Θωμά στο The 2Night Show:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Χρήστος Μαλάκης: «Ξεκίνησα από το μηδέν, έχω υπάρξει κομπάρσος» - Τι είπε για τις Ψυχοκόρες
Πώς η εφορία εξανεμίζει τα αναδρομικά - Ποια λύση προτείνεται για τους συνταξιούχους
Chevron Right