Showbiz

Μορφούλα Ιακωβίδου: Μοιάζω πολύ με τον αδερφό μου

Η Μορφούλα Ιακωβίδου που τραγουδάει μαζί με τον Νίκο Βέρτη, μίλησε αποκλειστικά στο «Πρωινό».

Η Μορφούλα Ιακωβίδου έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο «Πρωινό» και μίλησε για την σχέση με τον αδερφό της, ενώ αναφέρθηκε στην ομοιότητα τους, την οποία τονίζουν αρκετοί.

Χαρακτηριστικά, είπε πως «είναι αλήθεια πως μοιάζουμε αρκετά με τον αδελφό μου, γιατί μοιάζουν και οι γονείς μας πολύ. Γενικότερα υπάρχει μια ομοιότητα στην οικογένεια».

Παράλληλα, είπε πως δεν την μάλωνε ποτέ ο αδερφός της, Πέτρος, καθώς δεν την προκαλούσε ποτέ, αλλά εκείνη συνήθως ξεκινούσε τους καυγάδες γιατί ήταν αντιδραστική.

Επιπλέον, η Μορφούλα Ιακωβίδου μίλησε για την συνεργασία της με τον Νίκο Βέρτη και είπε πως εμφανίζονται μαζί στο «ΥΤΟΝ» κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Ακόμη, όταν ρωτήθηκε για το γεγονός πως τραγουδάει σε μαγαζί εν μέσω πανδημίας, είπε ότι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας, σχετικά με τον κορονοϊό.

Στη συνέχεια ωστόσο, μοιράστηκε με την κάμερα του «Πρωινού» και ένα ατύχημα που είχε πάνω στην πίστα στο παρελθόν.

https://www.instagram.com/p/CB5pZl3hjI8/

https://www.instagram.com/p/CA0Go_MBZ7v/

https://www.instagram.com/p/CBnt8ZSBM46/

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κορονοϊός Ελλάδα 1/7: Τα νέα κρούσματα σήμερα, η ανακοίνωση ΕΟΔΥ
Ελένη Μενεγάκη: «Πάρτι» στο Twitter με την αποχώρηση της παρουσιάστριας - «Haters, φάτε τη σκόνη της»
Chevron Right